2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
In cazul meu se pare ca site-ul nu ajunge la editor, nu inteleg de ce
Lovelife .. iti garantez ca site-urile tale ajung la editori, doar ca nu ti se aproba. Site-urile din categoria in care ai propus tu site-ul/urile sunt moderate tot de cetateni romani, care detin site-uri pe nisa ta, deci le e frica de concurenta. Simplu .. e atat de simplu sa NU dai aprobare ..
Vorbea cineva la un moment dat ca DMOZ e compromis. Sunt sigur de asta, iti explic imediat si de ce.
Astazi am depus o cerere pentru a deveni editor, cred ca am stat o ora sa raspund la intrebarile lor
.. am incercat sa dau detalii cat mai complete, sa vada ca nu am nimic de ascuns, ca intentiile mele nu sunt rele, etc.. Existau acolo niste campuri in care trebuia sa propun 3 site-uri pe care eu le-as fi acceptat in DMOZ. Culmea .. am propus acolo concurenta mea directa, nu am propus nici unul din site-urile mele.
Cateva ore a durat pana cererea mi-a fost respinsa, de aici si dovada ca cererile sunt verificate rapid.
Email-ul prin care ma refuzau incepea cam asa :
"Dragă ,
Mulțumim pentru interesul arătat pentru a deveni editor în Open Directory Project.
După o verificare atentă, am decis să nu aprobăm cererea făcută. Motivele frecvente ce apar în acest caz includ, dar nu se limitează doar la ele:
* Cerere incopletă. Informații insuficiente au fost propuse în câteva câmpuri ale cererii, incluzând motivul, afilierea și/sau exemplele de URL-uri propuse.
* Exprimare și greșeli gramaticele în cerere.
...... "
si inca multe alte banalitati scrise doar de dragul de a le scrie .. deci "DRAGA" DMOZ
.. eu am scris infinit mai corect decat voi, iar daca ala e un email trimis automat, e vai steaua voastra in fata cator persoane v-ati facut de cacao.
Lovelife, nu vreau sa fiu pesimist, dar daca nu iti accepta site-urile intr-o saptamana, doua (cu indulgenta spus), atunci nu cred ca mai trebuie sa-ti faci sperante.