Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 34

Subiect: 10 motive pentru a fi ignorat de editorii DMOZ

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Va asigur pe toti ca de 6 ani de cand sint in DMOZ mi-am facut si imi fac treaba atat cat un singur om ar putea face. Dar, dupa cum vedeti, nu e deajuns.
    Asta e adevaratul raspuns si nu in sensul ca nu iti faci indeajuns treaba ci ca nu e indeajuns sa-si faca doar unul (sau oricum foarte putini) treaba asa cum trebuie acolo.

Nu vad de ce l-ar invinovati cineva pe K, ca doar nu e al lui DMOZ-ul. Oricate parghii ar avea, nu e dictator acolo, are rolul lui si isi face treaba, eu nu acuz felul cum isi fac treaba ci faptul ca nu e indeajuns.. mariti nr. de voluntari, sau cautati solutii sa mearga cum trebuie.

PS: Am 5 ani de voluntariat la Experts-Exchange, Yahoo Answers si Google Answers ca sa nu stiu ce inseamna voluntariat.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    PS: Am 5 ani de voluntariat la Experts-Exchange, Yahoo Answers si Google Answers ca sa nu stiu ce inseamna voluntariat.
    Insa de atunci pana acum, ai raspuns la 2 intrebari per voluntariat. Daca gresesc, corecteaza-ma.

0 Points this month
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    44
    Posturi
    214
    Putere Rep
    33

Thumbs up

ok, revin cu noutati pe tema asta:

mi-a fost acceptat site-ul in dmoz. cred ca ieri sau alaltaieri l-am vazut. inscrierea s-a facut pe 28 mai. editorul a vizitat pe 2 iunie. Site-ul a aparut in search in intervalul 20-24 iunie

Din analytics reiese ca a petrecut 04 minute si 59 de secunde pe site, s-a uitat la 3 pagini (poate mai multe, nu cred sa am analytics peste tot).
    Pentru ca nu am stiut, am mai facut o inscriere in urma cu 2 zile dar nu am mai fost vizitat de editori de atunci.
    Fata de aplicatia initiala facuta de mine a fost schimbata descrierea, titlul si categoria in care m-am inscris (tot).

Concluzia: se poate, fiti consecventi, rabdatori. dmoz are si un cache care probabil necesita cateva saptamani pana se reinoieste.

Multumesc pe aceasta cale editorului!
    Ultima modificare făcută de ibaldazar; 25th June 2010 la 19:22.
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

MarinelPadurice este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    33
    Posturi
    272
    Putere Rep
    26

Implicit

13 Descrierea are mai mult de 30 de cuvinte și nu este scrisă cu diacritice
    14 Titlul nu este același cu al siteului iar în cazul siteurilor cu numele tau ca domeniu va trebui să pui ca nume acolo numele tău (în cazul meu Marinel Pădurice)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

In cazul meu se pare ca site-ul nu ajunge la editor, nu inteleg de ce
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Personal, nu inteleg de ce atata "fuss around DMOZ". Eu unul, nu am observat niciodata, efecte majore sau cresteri semnificative in trafic, PR sau orice altceva, cand am primit aprobarile din DMOZ (sau in lunile urmatoare). Ma asteptam sa faca minuni. Nope. Nu a facut.

In fond, e doar un link, autoritativ poate, dar e un singur vot catre site. Nu stiu daca merita efortul. Ai nevoie de multe link-uri de acest gen, daca vrei sa urci un site in ziua de azi, exceptand cazul in care esti pe o nisa fara concurenta.

Sfatul cu DMOZ e, de multi ani, "submit it and forget it". Il recomand cu caldura.

De-Koon este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    30th April 2011
    Locaţie
    Botosani, Romania
    Posturi
    48
    Putere Rep
    26

Implicit

Problema nu se pune ce faci cu link-ul din DMOZ, problema este ca sunt multe directoare care fac update la continutul lor in functie de DMOZ, deci un link din DMOZ se transforma in 1000 in alte parti, deci backlink-uri. Daca site-urile respective sunt penalizate de Google, nu vor fi si link-urile din ele.

Deci oricum ar fi, DMOZ e un plus. Nu unul mare, dar este.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    In cazul meu se pare ca site-ul nu ajunge la editor, nu inteleg de ce
    Lovelife .. iti garantez ca site-urile tale ajung la editori, doar ca nu ti se aproba. Site-urile din categoria in care ai propus tu site-ul/urile sunt moderate tot de cetateni romani, care detin site-uri pe nisa ta, deci le e frica de concurenta. Simplu .. e atat de simplu sa NU dai aprobare ..

Vorbea cineva la un moment dat ca DMOZ e compromis. Sunt sigur de asta, iti explic imediat si de ce.

Astazi am depus o cerere pentru a deveni editor, cred ca am stat o ora sa raspund la intrebarile lor .. am incercat sa dau detalii cat mai complete, sa vada ca nu am nimic de ascuns, ca intentiile mele nu sunt rele, etc.. Existau acolo niste campuri in care trebuia sa propun 3 site-uri pe care eu le-as fi acceptat in DMOZ. Culmea .. am propus acolo concurenta mea directa, nu am propus nici unul din site-urile mele.

Cateva ore a durat pana cererea mi-a fost respinsa, de aici si dovada ca cererile sunt verificate rapid.
    Email-ul prin care ma refuzau incepea cam asa :

"Dragă ,

Mulțumim pentru interesul arătat pentru a deveni editor în Open Directory Project.
    După o verificare atentă, am decis să nu aprobăm cererea făcută. Motivele frecvente ce apar în acest caz includ, dar nu se limitează doar la ele:

* Cerere incopletă. Informații insuficiente au fost propuse în câteva câmpuri ale cererii, incluzând motivul, afilierea și/sau exemplele de URL-uri propuse.
    * Exprimare și greșeli gramaticele în cerere.
    ...... "

si inca multe alte banalitati scrise doar de dragul de a le scrie .. deci "DRAGA" DMOZ .. eu am scris infinit mai corect decat voi, iar daca ala e un email trimis automat, e vai steaua voastra in fata cator persoane v-ati facut de cacao.

Lovelife, nu vreau sa fiu pesimist, dar daca nu iti accepta site-urile intr-o saptamana, doua (cu indulgenta spus), atunci nu cred ca mai trebuie sa-ti faci sperante.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

@AntonioTony: Exact experienta ta de acum am avut-o si eu cam acum 1 an si jumatate.
    Caut cu jingle.ro.

Wonders este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    24th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    51
    Putere Rep
    26

Implicit

aproape toti cei care aplica pentru editor o fac ca sa-si bage siteurile lor, pote unii nu sunt de acord cu asta dar eu cunosc personal un caz si imi este suficient. aceste persoane nu vor ajuta niciodata la promovarea unui concurent direct, exact cum spunea si colegul mai sus.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. intrebari pentru editori DMOZ
    De ibaldazar în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 68
    Ultimul Post: 28th June 2011, 22:37
  2. Motive de folosire Adwords - Lista
    De Krumel în forumul Adwords
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th July 2009, 20:49
  3. DMOZ - si editorii (sau operatorii)
    De P_C în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 58