Neavand vocatia voluntariatului e normal sa nu intelegi voluntariatul inactiv. Nu iti fa probleme, e normal sa nu intelegi...
Ce ar fi daca din astia care nu intelegeti lucruri din DMOZ ati pune mana si ati incerca sa deveniti editori (adica voluntari activi); va asigur ca dupa ce va bagati site-urile va trece si voua de DMOZ (voluntari inactivi).
Asa ca, numai gura de unii..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu unul am incercat in trecut sa ajung editor pe o nisa pe care o stapaneam cat de cat si care nu avea editor.
Ciudat mi s-a parut faptul ca am facut cerere undeva noaptea tarziu (3-4, ca era in vremurile in care aveam program de vampir) si in mai putin de o ora am primit refuzul, insa parea aproape un mail automat cu vreo 8-10 motive din care eu sa imi aleg unul pentru care n-am fost acceptat...
ibaldazar: pe tine te-a acceptat dmozu cu ceva site? ca vad ca tot dai posturi pe aici despre dmozkrumel sta in cochilie
ca mi-as inscrie si eu www.jocurigratis.ro insa nu stiu daca l-ar accepta, dati-va si voi cu parerea.. noroc
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
In trecut erau alte persoane care se ocupau de DMOZ. Nu poti generaliza astfel ptr ca nu ajuta pe nimeni.
Daca era un mai automat, asa cum zici, inseamna ca nu era dat de un editor roman...ptr ca acum cererile se analizeaza de romani. Eu nu fac parte din ei, responsabilitatea apartine altora, dar stiu sigur ca ele sint analizate de romani.
voidcode, n-am inteles partea cu statul in cochilie...dar site-ul respectiv nu il poti inscrie in DMOZ.
Am mai zis aici: jocurile gratuite, referatele, site-urile de afaceri care nu au date de contact afisate, continutul preluat, site-urile ce nu sint in intregime functionale, site-urile afiliate, site-urile create doar pentru a face bani si care nu au continut (gen MFA) nu au ce cauta in DMOZ.
ibaldazar, poti adauga insiruirea de mai sus in lista ta.
Ah, poate ca in contextul in care am spus "povestea mea" se intelege altfel (ca o generalizare) . Eu nu incercam sa generalizez, ci sa zic ceva ce am patit eu concret. Mi se pare absurd sa nu fi fost urmarit de un roman pentru ca atunci tin minte ca erau doua-trei rubrici in care trebuia sa tii o mica pledoarie in favoarea ta (ce te recomanda, experienta), ori daca astea nu sunt cititite in romana..![]()
cristi, nu e absurd...cei care se ocupau de aprobari nu erau romani ..stiau romana sau intrebau pe alti romani. Asta pentru ca la momentul respectiv nu era nici un editor cu experienta si reputatie buna pentru a avea acele privilegii de aprobare.
Cu ei au fost aprobari de editori deci nu a fost o problema. Posibil ca unu din ei (din US, ceea ce explica raspunsul rapid) sa nu fi gasit ok cererea ta.
Nimic mai mult..
Eu cred ca inactivii nu au vocatia voluntariatului desi "practica" voluntariatul .
Ce inteleg eu e ca , daca as fi voluntar ( voluntariatul mi se pare ceva absolut laudabil ) as fi si activ , altfel e o contradictie de termeni .
Daca , asa cum ai prezumat ,unii cu gura mare sau mica , si-ar baga siteurile lor in DMOZ si atata tot , si poate ca acest lucru s-a si intamplat ,atunci aceasta actiune nu se numeste voluntariat. Se numeste altfel ...
Broscoi, problema nu e la mine. DMOZ nu e al meu, eu incerc sa explic niste lucruri pentru a fi mai usor sa intelegeti ce se intampla.
As fi putut sa nu o fac, mie mi-ar fi fost mai usor. Mai ales ca acum ajung sa am discutii ca si cum eu as fi responsabil pe DMOZ.
Va asigur pe toti ca de 6 ani de cand sint in DMOZ mi-am facut si imi fac treaba atat cat un singur om ar putea face. Dar, dupa cum vedeti, nu e deajuns.
Eu unul sunt departe de a te considera responsabil DMOZ (nu pot garanta pentru altii insa) ci doar ca pe unul care are mai multe parghii decat mine. De exemplu mai sus eu traiam cu impresia ca cineva poate n-a avut chef la 5 noaptea sa imi analizeze cererea si m-a respins automat. Nu stiam ca cererile erau analizate de americani. bine, nici nu muream din cauza asta si nici nu m-a dus la gandul ca e o chestie generala.
Cata vreme insa tu esti singurul dintre cei care vorbesc pe aici care are si calitatea de editor, unii vor mai sari la gatul tau sa iti ceara explicatii...![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)