Salutare,
Are cineva ideea de ce nu reusesc sa introduc site-ul www.trade-romania.biz in DMOZ?
Am tot incercat si nu gasesc raspunsul de ce nu a fost inscris.![]()
Merci.
Salutare,
Are cineva ideea de ce nu reusesc sa introduc site-ul www.trade-romania.biz in DMOZ?
Am tot incercat si nu gasesc raspunsul de ce nu a fost inscris.![]()
Merci.
Pai cred ca e un singur om aici care iti poate spune... restul, putem face presupuneri..![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Hmmm... Oare cine?![]()
Simplu: pentru ca site-ul tau e in engleza si editorii din categoriile generale si regionale nu se misca la fel de repede ca editorii din world/romana
Ai raspuns la problema ta aicea:
http://forum.seopedia.ro/index.php?showtopic=1153&st=15
ultimu post a lui Krumel.
Boingeanu Ben
Site-ul este in 2 limbi: engleza si romana.Simplu: pentru ca site-ul tau e in engleza si editorii din categoriile generale si regionale nu se misca la fel de repede ca editorii din world/romana
Poate fi de la problema pe care am avut-o cu spamul?
Sa incerc sa reinscriu site-ul?
Ultima modificare făcută de Admin; 25th May 2006 la 15:33.
As dori sa nu transformati aceasta sectiune dedicata ODP-ului in sectiune de Resource-zone.
Explicatii referitoare la acest site, au fost date.
SEO Spam nu are nici o treaba cu Spam ODP.
Incearca sa il retrimiti, eventual dupa 2 luni de asteptare. Nu e singurul site din ODP care asteapta sa fie adaugat.
Inchid topicul pentru a nu lasa de inteles ca pe Seopedia in sectiunea dedicata ODp-ului se fac verificari de statusuri ale unor site-uri.
Ultima modificare făcută de Admin; 25th May 2006 la 15:33.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)