Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 73

Subiect: Este Dmoz corupt ?

bogdansbg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Atunci tu nu ai fi potrivit pentru functia de editor DMOZ. NU cred ca o astfel de mentalitate face bine.

Sunt convins ca exista si editori subiectivi in DMOZ (ar fi stupid sa nu existe aceasta prezumtie), insa majoritatea fac treaba ca la carte.

Am website-uri care au intrat din prima, si website-uri care si acum dupa 3-4 ani, tot nu au ajuns in.

Nu ma agit asa de mult. E un director oameni buni. Come on. Parca ar fi viata voastra, chi-ul, mana seo-ului.
    Pana la urma trebuie sa fim scrupulosi cand e vorba de avansare, profit si dezvoltare ? Cand realizez un site sa ma gandesc "de ce sa-l fac prea bun, ca poate dauneaza ficatilor concurentei?"

Romanii inca nu stiu ce inseamna concurenta agresiva, toti s-au axat pe cumparat reclama si cuvinte in google. Vor veni vremuri cand vor trebui sa lupte si cu alte metode sa se mentina, sa se mute de pe hosting shared pe cel dedicat. Concurenta e din ce in ce mai serioasa si doar cei destepti vor razbi.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Concurenta agresiva zici ? Spammerii fac promovare agersiva, si tot ce obtin este un trafic mare pe termen scurt, si apoi eticheta de spammer. Castigul pe termen lung este nu ZERO, ci ceva cu minus, adica pierdere. La fel, si daca ai ajunge editor Dmoz si ai da in cap la concurenta ai castiga pe termen scurt, pana s-ar prinde cineva si ti-ar taia tie craca de sub picioare, si atunci...cazi
    Nimeni nu zice sa nu faci un site bun, ci din contra, fa cel mai bun site din domeniul tau, insa limiteaza-te doar la asta. Daca vrei sa iti depasesti concurenta, reclama spam-ul sau neregulile facute de concurentul tau, in loc sa il intreci tu la spam sau nereguli.
    Ai o mentalitate care cred ca te duce pe un drum gresit, si in plus, aici pe seopedia sunt sigur ca nu vei fi agreat de prea multa lume, daca astea-s tehnicile tale
    E doar parerea mea.

PS: Nu ma opun ideii de concurenta agresiva, insa sa fie pe cai legale si morale.
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 3rd March 2009 la 14:43.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    Nimeni nu zice sa nu faci un site bun, ci din contra, fa cel mai bun site din domeniul tau, insa limiteaza-te doar la asta. Daca vrei sa iti depasesti concurenta, reclama spam-ul sau neregulile facute de concurentul tau, in loc sa il intreci tu la spam sau nereguli.

PS: Nu ma opun ideii de concurenta agresiva, insa sa fie pe cai legale si morale.
    O pledoarie foarte frumoasa pentru un SEO curat .Subscriu .

bogdansbg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Thumbs down

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    Concurenta agresiva zici ? Spammerii fac promovare agersiva, si tot ce obtin este un trafic mare pe termen scurt, si apoi eticheta de spammer. Castigul pe termen lung este nu ZERO, ci ceva cu minus, adica pierdere. La fel, si daca ai ajunge editor Dmoz si ai da in cap la concurenta ai castiga pe termen scurt, pana s-ar prinde cineva si ti-ar taia tie craca de sub picioare, si atunci...cazi
    Ai o mentalitate care cred ca te duce pe un drum gresit, si in plus, aici pe seopedia sunt sigur ca nu vei fi agreat de prea multa lume, daca astea-s tehnicile tale
    E doar parerea mea.

Doamne fereste ! Ce zic eu si ce inteleg unii. Oameni buni, cititi ce am scris, poate de 20-30 de ori, sa intelegeti ce am vrut sa zic.
    Am zis "Personal DACA AS PUTEA sa-mi elimin comcurenta AS FACE-O". Nu pot pt ca nu vreau pentru ca sunt constient ca n-ar fi decat solutii pe termen scurt. SINCER Imi pare rau ca am postat, partea buna in care am zis ca imi place sa trag de proiecte sa le promovez a fost ignorata TOTAL. Exact ca si in alte parti, sunt luate doar partile rele, intoarse pe toate partile, fara sa se acorde PIC de atentie detaliilor marunte.

Si imi vorbiti mie de mentalitate ? Ma scuzati ca nu gandesc ca starterul topicului care era clar deranjat de faptul ca concurenta lui avea beneficii in timp ce el nu mai avea solutii. A venit pe forum si a inceput sa se planga si sa se vaite "uite ce face nenea ala rau, uite ce ar trebui sa faca dupa mintea mea, uite uite, nenea rau, coruptul, romanul rau". Asta e mentalitatea agreata aici ? M-am si mirat ca doar Seinfeld a fost singurul care a vazut lucrurile din alta perspectiva.

Si acum la final zic si eu, ca sa Ma Scot: E DOAR PAREREA MEA ! acum sunt absolvit ?

Multumesc, mi-a ajuns pt prima zi.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Nu va mai certati. Ar trebui sa existe o concluzie pentru acest post. Anumite persoane insista ca DMOZ e corupt insa dovezile... lasa de dorit. Pot spune si eu cutare lucru despre cineva insa asta nu inseamna ca ceea ce spun este corect. Incercati sa fiti obiectivi. Site-urile cu continut sunt acceptate pana la urma. Si, daca stam sa ne gandim, conteaza chiar atat de mult inscrierea intr-un director?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

imotrading, unul dinte siteurile initiatorului acestui topic, si despre care s-a facut referire aici, este listat in Dmoz de aproape un an.
    Si fost adaugat chiar de competitorul sau.

Concluziile cred ca le puteti trage si singuri.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    imotrading, unul dinte siteurile initiatorului acestui topic, si despre care s-a facut referire aici, este listat in Dmoz de aproape un an.
    Si fost adaugat chiar de competitorul sau.

Concluziile cred ca le puteti trage si singuri.
    Bine tintit.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Mica este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st October 2007
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

dcosmin83 prima data am zic in gluma ca esti idiot, da se pare ca nu prea sti de glume si probabil ca mi-ai dat repede un minus la reputatie(din pacate cine mi-a dat minus a fost las si nu s-a semnat, asa ca nu pot baga mana in foc ca ai fost tu). Dar nu e problema.

Acum revin... imotrading.ro e adaugat in dmoz fix de pe [18/Aug/2008 16:31:00 EEST]

Si e adaugat fix de concurenta!!!

Daca te fac din nou idiot, de data asta pentru ca m-ai facut sa imi pierd timpul dupa cai verzi pe pereti, mai imi dai un minus ?
    Intrebare: in ce loc ai verificat data la care a fost adaugat situl? (fix de pe [18/Aug/2008 16:31:00 EEST])

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

http://editors.dmoz.org/editors/
    Am stat si am cautat cine a adaugat siteul respectiv si in ce data. Rezultatele sunt postate mai sus.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

http://editors.dmoz.org/editors/
    Am stat si am cautat cine a adaugat siteul respectiv si in ce data. Rezultatele sunt postate mai sus.
    mestere te pot deranja cu un pm sa`mi zici daca a fost respins un site de al meu? sau daca a ajuns cineva cel putin sa se uite la el?

Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dmoz 2.0
    De vladgidea în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th April 2010, 10:38
  2. About description and Dmoz...
    De zarathustra în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th December 2008, 18:34
  3. Smarty in DMOZ
    De tataraseni în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 27th April 2007, 17:08
  4. Dmoz & Seo
    De softgroups în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th January 2007, 12:56
  5. Este Bine ? Este Rau ?
    De BeFree în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st December 2006, 14:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •