Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Comparatie impact postari pe pagini Facebook versus postari pe grupuri FB

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit Comparatie impact postari pe pagini Facebook versus postari pe grupuri FB

In urma acestui topic Cumpar postari pe pagini Facebook am primit oferte si de distribuire in grupuri de facebook.
    Am mai avut o experienta acum 3 ani cand am incercat sa promovez ceva similar, nu a prea prins pe grupuri, dar poate nu am ales eu persoanele potrivite si/sau poate s-a mai schimbat ceva intre timp.
    Cum vedeti voi raportul dintre impactul postarilor pe pagini Facebook versus impactul postarilor pe grupuri de FB?
    De cate ori ar fi mai mare cel pe paginile de de FB la același număr de urmăritori / membri?
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 24th March 2019 la 11:49.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Totul depinde de grup si pagina, de cum se comporta lumea in grup si cat de activa e pagina, cate distribuiri sunt si mai ales unde se distribuie [ pe profil personal sau in grupuri ]. Inainte sa te apuci sa distribui trebuie sa vezi cum merg postarile altora. Oricum nimeni nu poate aprecia ce merge mai bine inainte sa verifice pe pielea lui. Ca idee, am pagina, grup si site, canal Youtube. Lumea se uita la canal dar nu se aboneaza, in schimb pe pagina am impact 10.000 interactiuni 1000 la postari. Pagina are 18.000 fani. Nu promovez nimic. Chiar analizam cu niste prieteni ideea de a promova postari pentru clienti, cu plata la FB ca sa ajungi la mai multi fani ai paginii. Acum la grup: 5 - 6 distribuiri, 100 like-uri [ e vorba de distribuit doar links la site cu articole ]. Deci cam asa sta treaba pe o nisa, dar sunt sute de nise, fiecare cu specificul ei. Oricum, sfatul meu este sa analizezi grupurile, daca nu sunt comentarii si distribuiri la majoritatea postarilor, e clar. Fiecare se promoveaza pe el si se uita la poze! Grupul are 20 k membri!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Doream/doresc un răspuns mai mult statistic, cred ca mai bine pun un chestionar.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar postari pe pagini de fb sau grupuri
    De kesar în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th December 2018, 10:26
  2. Ofer postari in grupuri Facebook
    De johny2k în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 21st December 2016, 11:37
  3. Cumpari postari pe pagini si grupuri
    De Popa Mihai în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 2