Cumpar postari pe pagini Facebook, fani romani, nu conteaza nisa.
Pret pentru 1, 3 sau 5 postari (link catre un site web sau distribuirea unei postari de pe o pagina de-a mea).
Cumpar postari pe pagini Facebook, fani romani, nu conteaza nisa.
Pret pentru 1, 3 sau 5 postari (link catre un site web sau distribuirea unei postari de pe o pagina de-a mea).
Nu mai CAUT content writer
sunt interesat
Pentru a da mai multe detalii, cf unei cerinte dintr-un mesaj privat.
Ai o pagina fb rezonabila acestui scop (xy.000 sau xyz.000 aprecieri, impact decent) pe care vei posta un link (sau mai multe) pe care [ti-l]|[ti le] voi livra.
Primesti bani pentru asta (only paypal) daca am fost e acord cu propunerea ta.
Nu am primit decat o singura oferta de pret (pagina 200k+), in rest doar ceva de genul "nu te costa nimic, fa-ti treaba daca te pot ajuta cu pagina mea" (majoritatea) sau "n-am mai vandut niciodata, ii poti face tu o oferta de pret?".
Nici eu n-am mai cumparat, dar am un buget stabilit pentru a testa impactul a catorva postari la lansarea unui site de divertisment.
LE: mai astept oferte, inca ma [cuvant cenzurat] si ma voi [acelasi cuvant cenzurat] inca zile bune cu siteul ce urmeaza a fi lansat.
Am nevoie in continuare de postari (distribuiri) pe facebook pentru saptamana viitoare.
Aștept preț pentru 1, 2 sau 3 postări (distribuiri a unui link al unui website a unei postari de pe o pagina fb de-a mea).
Iti postez eu vreo 2-3 pe o pagina 100k+, nu te costa nimic.
Ultima modificare făcută de AntonioTony; 22nd March 2019 la 19:59.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Salut,
Ce vrei sa promovezi? Poti sa imi lasi pe MP un link? Mersi.
Un site de divertisment care va conține linkuri către un site de călătorii. Prin aceasta campanie doresc expunere, nu monetizare directă (comerț, publicitate etc).
Ar trebui sa meargă orice fel de pagini, mai ales cu public tânăr și cu un procent semnificativ de femei.
Site-urile vor fi operaționale în câteva zile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)