Cumpar postari pe pagini Facebook, fani romani, nu conteaza nisa.
Pret pentru 1, 3 sau 5 postari (link catre un site web sau distribuirea unei postari de pe o pagina de-a mea).
Cumpar postari pe pagini Facebook, fani romani, nu conteaza nisa.
Pret pentru 1, 3 sau 5 postari (link catre un site web sau distribuirea unei postari de pe o pagina de-a mea).
Nu mai CAUT content writer
sunt interesat
Pentru a da mai multe detalii, cf unei cerinte dintr-un mesaj privat.
Ai o pagina fb rezonabila acestui scop (xy.000 sau xyz.000 aprecieri, impact decent) pe care vei posta un link (sau mai multe) pe care [ti-l]|[ti le] voi livra.
Primesti bani pentru asta (only paypal) daca am fost e acord cu propunerea ta.
Nu am primit decat o singura oferta de pret (pagina 200k+), in rest doar ceva de genul "nu te costa nimic, fa-ti treaba daca te pot ajuta cu pagina mea" (majoritatea) sau "n-am mai vandut niciodata, ii poti face tu o oferta de pret?".
Nici eu n-am mai cumparat, dar am un buget stabilit pentru a testa impactul a catorva postari la lansarea unui site de divertisment.
LE: mai astept oferte, inca ma [cuvant cenzurat] si ma voi [acelasi cuvant cenzurat] inca zile bune cu siteul ce urmeaza a fi lansat.
Am nevoie in continuare de postari (distribuiri) pe facebook pentru saptamana viitoare.
Aștept preț pentru 1, 2 sau 3 postări (distribuiri a unui link al unui website a unei postari de pe o pagina fb de-a mea).
Iti postez eu vreo 2-3 pe o pagina 100k+, nu te costa nimic.
Ultima modificare făcută de AntonioTony; 22nd March 2019 la 18:59.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Accept și gratuități, bartere in bere șamd
Nu fiți așa de pesimiști, voi avea mare succes și cine știe cât va valora o bere cu mine.![]()
Investește în viitorul tău!
Și dacă nu va ieși nimic tot voi mulțumit; nu va trebui să trăiesc cu gândul "ce-ar fi fost dacă...".![]()
Sal, cu cea mai mare placere, nu stiu cat efect va avea, dar ceva in plus nu strica.Nu te costa nimicBineînțeles că te ajut
Doar că Facebook afișează la putini acumNu-ti pot lua bani deoarece nu am nici o idee ce impact va avea si cat te va ajuta. Lasa-mi linkul cu postarea pe care-o vrei shareuita. Daca prinde si are impactul asteptat, ramai dator c-o bere sau un advertorial pe undeva.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 23rd March 2019 la 13:27.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)