Totul depinde de grup si pagina, de cum se comporta lumea in grup si cat de activa e pagina, cate distribuiri sunt si mai ales unde se distribuie [ pe profil personal sau in grupuri ]. Inainte sa te apuci sa distribui trebuie sa vezi cum merg postarile altora. Oricum nimeni nu poate aprecia ce merge mai bine inainte sa verifice pe pielea lui. Ca idee, am pagina, grup si site, canal Youtube. Lumea se uita la canal dar nu se aboneaza, in schimb pe pagina am impact 10.000 interactiuni 1000 la postari. Pagina are 18.000 fani. Nu promovez nimic. Chiar analizam cu niste prieteni ideea de a promova postari pentru clienti, cu plata la FB ca sa ajungi la mai multi fani ai paginii. Acum la grup: 5 - 6 distribuiri, 100 like-uri [ e vorba de distribuit doar links la site cu articole ]. Deci cam asa sta treaba pe o nisa, dar sunt sute de nise, fiecare cu specificul ei. Oricum, sfatul meu este sa analizezi grupurile, daca nu sunt comentarii si distribuiri la majoritatea postarilor, e clar. Fiecare se promoveaza pe el si se uita la poze! Grupul are 20 k membri!