Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Cum poti afla cine ascunde postarea paginii fb

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit Cum poti afla cine ascunde postarea paginii fb

Exista posibilitatea ca sa aflu cine ascunde postarea de pe o pagina fb? Cred ca este aceeasi persoana care ascunde toate postarile care apar pe pagina. As vrea sa-l dau afara din pagina

Am cautat informatii pe net dar nu am gasit, daca stie cineva o metoda va rog sa scrieti aici.

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    391
    Putere Rep
    20

Implicit

Ascunde postările? Cum adică le ascunde? Unde sunt postările astea? Cine are acces la pagina aia?
    Listare articole gratuit aici si aici

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de enzoloco Vezi Post
    Ascunde postările? Cum adică le ascunde? Unde sunt postările astea? Cine are acces la pagina aia?
    Daca la o pagina facebook te duci la statistici/postari si la postari selectezi "Ascunderi de postari" iti arata cati ti-au ascuns postarile. Idea este ca daca prea multi iti ascund postarile, facebook va considera spam si iti va limita reach-ul organic la newsfeed.

ascunde.jpg
    Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 21st November 2017 la 20:30.

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    391
    Putere Rep
    20

Implicit

buun, acum am inteles si eu despre ce e vorba. Nu, nu ai cum sa afli cine face asta.
    Dar, daca iti ascund odata postarile, nu le mai apare a doua oara, asa ca nu e neaparat nevoie sa ii dai afara.
    Si nu, nu o sa ai probleme doar pentru ca ascund postarile tale. Ai probleme daca iti raporteaza postarile, sau pagina. Si, pana la urma, daca audienta ta principala (fanii paginii) ascunde postarile tale, probabil ca nu i-ai obtinut pe cale foarte legala, asa-i?
    Listare articole gratuit aici si aici

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de enzoloco Vezi Post
    pana la urma, daca audienta ta principala (fanii paginii) ascunde postarile tale, probabil ca nu i-ai obtinut pe cale foarte legala, asa-i?
    Am cumparat pagina asa ca nu stiu cum au venit pe pagina dar dupa cum se comporta in mod sigur nu au venit natural. Chiar si rata de abandon este foarte mare.

abandon.jpg

De cand am cumparat zilnic postez si am primit feedback destul de bun de la unii utilizatori. Vin oameni noi pe pagina zilnic dar aproape la fel de multi pleaca, sper ca in timp raportul sa se schimbe si sa plece mai putini decat numarul celor care pleaca

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

De obicei haterii ii poti descoperi prin comentarii, reactii si asa mai departe. Uneori sunt de bun augur pentru ca, creaza controverse, primesc replici de la ceilalti si engagement mai mare intr-un final.
    Nu stiu ca facebook sa ofere o lista a persoanelor care au ales sa ascunda aceasta postare sau sa le ascunda toate postarile paginii.
    Cert e ca nu le place ceea ce vad, fie clickbait, fie nu e relevant pentru ei (au fost adusi cu japca sa dea like paginii) sau varianta cea mai pozitiva, totul e ok, dar nu-i poti multumi pe toti, nici nu trebuie, vor fi putini.
    In general pentru paginile crescute natural, numarul lor este foarte mic si nu trebuie luat in considerare. In cazul in care numarul lor este mare, trebuie sa faci postari relevante pentru ei, care duc pe pagini relevante cu postarea, asa iti poti creste si engagementul, in timp, daca nu, risti sa ti-l scada algoritmul de la Facebook si sa fii dintre numerosii posesori de pagini care se plang ca au reach mic.
    Vezi unde gresesti si ce poti imbunatati, iar daca strategia e din sfera clickbait, nu ai ce face, tot o sa existe multe persoane care vor marca postarea ta ca irelevanta, spam, s.a.m.d.
    Fara semnatura.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Claudyou Vezi Post
    daca strategia e din sfera clickbait, nu ai ce face, tot o sa existe multe persoane care vor marca postarea ta ca irelevanta, spam, s.a.m.d.
    Nu fac call to action, nu ii trimit nicaieri de pe pagina. Postez imagini cu citate, filme sau muzica. Nu fac exces la postari, o singura postare pe zi. Am maxim 3 ascunderi la o singura poza care are un impact de 1700 de persoane si la care au dat share mai multe persoane. Este insa o persona care in fiecare zi ascunde postarea indiferent ce postez. Banuiesc ca e aceeasi persoana pentru ca prea se repeta.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Nu fac call to action, nu ii trimit nicaieri de pe pagina. Postez imagini cu citate, filme sau muzica. Nu fac exces la postari, o singura postare pe zi. Am maxim 3 ascunderi la o singura poza care are un impact de 1700 de persoane si la care au dat share mai multe persoane. Este insa o persona care in fiecare zi ascunde postarea indiferent ce postez. Banuiesc ca e aceeasi persoana pentru ca prea se repeta.
    Incearca sa-ti studiezi putin postarile, sa vezi unde ai avut cel mai bun engagement daca nu trimit nicaieri si sa postezi ceva similar dupa mai mult timp, pe aceeasi idee, subiect, tema.
    3 ascunderi la o postari cu reach de 1700 pot fi ignorate.
    Vezi ca sunt doua notiuni diferite: ascunde postarea, ascunde toate postarile.
    Mi-e greu sa cred ca o persoana suficient de abila sa ascunda postarile care nu-i plac din timeline nu o vede pe cea de-a doua si o repeta pe prima.
    Fara semnatura.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Sa nu crezi ca are un reach asa de mare. La peste 6000 de oameni am postari cu un impact de 60-80 de persoane, ceea ce inseamna un reach de 1-1,5%. Nu stiu cat este normal dar mie asta mi se pare putin. Am impresia ca daca o postare primeste ascundere, facebook nu mai arata la alte persoane. Daca postarea primeste likeuri inainte sa primeasca ascundere (si primeste share) poate ajunge la un impact de 1200 - 1700 de persoane cum am dat exemplul. Acesta este motivul pentru care vreau sa gasesc persoana aceea care tot ascunde postarea. Oricum, cred ca o sa iau la puricat pagina sa vad daca gasesc pe cineva dubios.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Ar avea logica sa exista si un asemenea parametru in algoritm. Dar tot cred ca tine cont si de o balanta intre engagement pozitiv si negativ, cum spuneam, nu poti multumi pe toata lumea, unii se mai plictisesc, altii nu mai sunt interesati de o pagina/domeniu de care erau. Cred ca mai bine ai investi acel timp in observarea postarilor care au dat rezultate, ore, zile, continut, etc. decat sa cauti 1-2-3 insi care ascund postarea.
    Tot pe o logica de baza, la cat de aglomerat si super sortat e newsfeed-ul, nu cred ca daca o persoana da ascundere la o postare (nu la toate) ale unei pagini, le va primi si pe urmatoarele. Gandeste-te la asta.
    Legat de reach, nu exista normalitate, ci diferenta intre pagini care au crescut natural, pagini crescute cu like-uri de la facebook (depinde cat de bine au fost targhetati, in ce zona si ce se posteaza acum fata de atunci, mai sunt interesati de domeniu, sunt multe) sau pagini crescute cu like-uri prin diverse metode mai mult sau mai putin automate. Una dintre aceste trei mari si late variante + engagementul lor la postari. Ma rezum la atat, ca sa fie discutia mai usor de urmarit.
    Fara semnatura.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum se poate afla cine gazduire un website ?
    De Trailer în forumul Hosting
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 25th May 2017, 10:57
  2. Fiscul va afla direct cine sunt proprietarii domeniilor.ro
    De mb33 în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 21st February 2017, 10:13
  3. Postarea in Grupuri FB
    De gabau86 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 6th January 2017, 16:31
  4. Cum poti afla cine te urmareste pe Internet