Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: bani din conţinut umoristic

Vladimir-Adrian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    54
    Posturi
    143
    Putere Rep
    21

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit bani din conţinut umoristic

Am ceva conţinut web umoristic de calitate şi aş vrea să scot ceva bani din el cu ajutorul Facebook-ului (mai concret aş vrea ca like-urile şi comentariile să se transforme cumva în bani dacă e posibil) sau pe net în general. Mi-ar prinde bine nişte sfaturi.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu stiu ce intelegi tu prin continut web umoristic de calitate, dar, ca idee, continutul in sine nu se poate transforma in bani decat prin vanzare. Daca ai acel continut publicat pe un site, eventual vizitele/vizualizarile si click-urile se pot transforma...

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Mi se pare amuzant cum prietenii si rudele mele imi afirma mereu, ii fac vizite la site, castiga bani. Nu, nu e asa.

Like-urile si comentariile nu se pot transforma in bani, cel putin nu direct.

Cand spui ca ai continut web umoristic, acesta unde este prezentat, doar pe Facebook, ai un site, etc ?

P.S imi poti da mesaj cu pagina Facebook sau site, in viitorul apropiat voi avea nevoie de promovare pe aceasta nisa si poate mi se potriveste

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    25

Implicit

Deși ai putea să începi cu Facebook și să continui ulterior cu site-ul unde monetizezi, e cam pe dos. Ai putea să strângi un număr important de subscriberi pe FB, pe care să-i convertești dup-aia pe un site.
    Așa cum au spus colegii mai sus, important este site-ul. Acolo se fac banii.
    Pe FB ai putea doar să strângi abonați pentru a vinde reclamă, însă profitul ar fi unul super subțire.
    Chiar sunt curios cum ar merge AdSense pe o nișă umoristică, eu presupun că nu s-ar strânge sume prea mari pe click. Am un site similar, "pe țeavă".
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    54
    Posturi
    143
    Putere Rep
    21

Implicit

Eu acum nu am nici site, nici pagină Facebook, am doar conţinutul umoristic. Dar aş vrea să-mi construiesc un site sau o pagină Facebook, dar în condiţiile în care aş avea idee cum să scot bani de pe urma lor. Din răspunsurile de mai sus rezultă ideea că trebuie să-mi fac un site şi că o pagină Facebook singură nu poate aduce bani direct prin like-uri şi comentarii. Să zicem că aş face un site. Cum ar ajunge practic banii în buzunarul meu? (asta ar fi prima întrebare) Menţionez că eu nu mă pricep aproape deloc la chestiuni informatice. Dar aş putea plăti pe cineva să-l facă.

Am văzut pe Facebook următoarea treabă: cineva a postat atât bancuri întregi, cât şi fragmente de bancuri, aici trebuind a da click pe un link pentru a citi bancurile complet. Deci ideea pare a fi următoarea: omul stă pe pagina asta şi dă like-uri, comentează şi distribuie bancurile întregi postate şi apasă click pe link pentru a citi continuarea bancurilor (în cazul fragmentelor de bancuri), accesând astfel site-ul celui care are şi pagina de Facebook. Eu bănuiesc că tipul câştigă şi ceva bani din accesările site-ului respectiv. Deci tipul foloseşte o pagină Facebook ca un vehicul pentru a-şi face accesat site-ul propriu. Cum vi se pare ideea?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Vladimir-Adrian Vezi Post
    ........Să zicem că aş face un site. Cum ar ajunge practic banii în buzunarul meu? (asta ar fi prima întrebare)........
    Din publicitate. Oricine intra pe site-ul tau vede publicitatea iar o mica parte din cei care intra chiar vor fi interesati de acea publicitate. Si uite asa ajungi la conversii, adica transformarea vizitelor in bani.

Citat Postat în original de Vladimir-Adrian Vezi Post
    ........Eu bănuiesc că tipul câştigă şi ceva bani din accesările site-ului respectiv. Deci tipul foloseşte o pagină Facebook ca un vehicul pentru a-şi face accesat site-ul propriu. Cum vi se pare ideea?........
    Banuiesti bine. Pagina de Facebook este folosita pentru a aduce vizite pe site. O pagina de Facebook sanatoasa este insa forte greu de crescut si cere perseverenta si multa munca. Dar inca mai este loc... Daca ai timp, continut ce poate deveni viral, de calitate si unic, ce nu necesita sau pentru care ai drepturi de autor(!!!), chef de munca si de cheltuit niste bani (pentru domeniu si gazduire), te poti apuca de treaba. Conteaza mult si natura continutului...
    Solutii se gasesc, numai sa stii clar ce vrei sa faci, sa fii hotarat si sa nu te astepti sa apara rezultate peste noapte.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Ce inseamna "continut umoristic" pentru tine? Video / imagini / bancuri?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    54
    Posturi
    143
    Putere Rep
    21

Implicit

(către unii) Am lângă mine cărţile lui Radu Paraschivescu publicate la Editura Humanitas:,,Fie-ne tranziţia uşoară"(2006) şi ,,Mi-e rău la cap, mă doare mintea"(2007) care sunt compuse din perle din diverse domenii. Doar prefeţele (5 pagini la una, 7 pagini la alta) şi titlurile capitolelor sunt scrise de Radu Paraschivescu. Autorul nu are explicaţii lămuritoare sau comentarii pe marginea perlelor, nu indică linkuri, absolut nimic, doar perlele şi autorii lor. O întrebare: Radu Paraschivescu a copiat (sau plagiat) cele circa 200 de pagini (circa 100 de pagini la fiecare) cu perle din diverse domenii ?

Luaţi orice carte de proverbe. Cele mai complete au prefaţă, postfaţă, indice tematic, glosar, scrise de autori, circa 5%. Restul de 95% constă în proverbe, scrise sau spuse de mulţi autori anonimi. Este acesta un plagiat?

Sau aceste compoziţii anonime au fost culese şi îngrijite de cei care au făcut-o (scriitori renumiţi şi folclorişti), asta însemnând o muncă creatoare şi ea?

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    54
    Posturi
    143
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Ce inseamna "continut umoristic" pentru tine? Video / imagini / bancuri?
    Eu am 1% conţinut absolut original (vreo 2 pagini), 99% conţinut viral (text şi imagini, circa 150 pagini): perle (copii, elevi, profesori, etc), matrimoniale, bancuri, anunţuri, discuţii de pe forumuri, Facebook, mess şi multe altele. Culegerea (selecţia) şi îngrijirea (punere de titluri sugestive, introducere de diacritice, aranjarea într-o anumită ordine, explicaţii de subsol acolo unde înţelegerea este dificilă, uneori comentarii ale autorului pe marginea textului) sunt realizate de mine personal şi reprezintă şi ele o muncă. Voi scrie şi o prefaţă şi o postfaţă la conţinutul umoristic, eu vreau s-o public ca şi carte.
    Ultima modificare făcută de Vladimir-Adrian; 29th December 2014 la 21:31.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Trec peste faptul ca nu stiu cati ar plati pentru o carte cu poante culese de pe net.

La aspectele legale te-ai gandit? In ce maura poti tu publica carte cu pasaje pe forumururile altora? Preluarea de continut in scop comercial nu e "la liber".
    Retired

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bani Paypal pentru bani pe transfer bancar
    De Ionut Cosmin în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd February 2015, 14:43
  2. Mesaje pentru site - Conţinut nesemnificativ
    De zaho în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th November 2014, 20:00
  3. Ofer bani pe paypal pentru bani pe card
    De Zoly în forumul PayPal
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th June 2014, 18:15
  4. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th February 2012, 15:46
  5. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th January 2008, 17:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.