@Vali D
@catalinux19 - esti gata in 2 ore ma "depasesti" (la reputatie)![]()
@Vali D
@catalinux19 - esti gata in 2 ore ma "depasesti" (la reputatie)![]()
E o presupunere a mea, daca nu ar fi fost asa, cum stau astia cu ochii pe tot ce face Basescu ar fi facut scandal daca ar fi observat o crestere suspectaCine spunea ca pagina lui basescu are fani naturali?
Oricum pe Obama nu il suspicionez si nici pe google ca ar cumpara fani si totusi stau mai "prost" decat Basescu
Sunt exemplu cautate de mine acum, nu le-am studiat
La paginile tale nu pot sa iti dau o opinie, pentru ca dupa cum ti-am spus si in privat nu ma pricep la facebook
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Asa se intampla cand lovelife mare ambasador iti da negativ la fiecare raspuns. Nu degeaba se spune pe alte forumuri ca aici pe seopedia sunt anumiti useri care se cred dumnezeu, sunt aroganti, mare seo-isti, au site-uri cu maxim pr2 si greu te accepta in comunitateIar daca le-ai arata la inregistrate screenshot-uri din conturile profitshare, 2parale, adsense sau alte retele de unde mai scot ei bani, probabil te-ar respinge ca faci mai multi bani ca ei! Glumeam...
![]()
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
@lovelife ti-am explicat intr-un post precedent, insa se pare ca tu intelegi mai greu. Inca n-ai renuntat la acuzele astea ca toate lumea falsifica, fura, tepuieste, inseala, d-le ambasador?
Nu stiu de ce mai continui sa faci offtopic pentru ca tu chiar ca ai facut tot timpul.
Daca ai stii sa citesti toate informatia vei vedea ca ti-am facut si o propunere in legatura cu pagina si cu afirmatiile pe care le sustii
Iar 2dor nu accepta ca i-am dat nume de pagini, procente, nr de fani, argumente si pareri proprii in 4 dintre raspunsurile mele. Dar asa-i ca e prieten cu lovelife si aici in comunitate, lui ii accepta offtopic-ul si acuzele lui de cacao (cum acuza el de altfel pe toata lumea )
LE: Am lasat un raspuns, ori l-a sters cineva ori nu stiu ce s-a intamplat.
Ca sa revin cu raspunsul. Spuneam ca, daca si tu ai pagina probabil stii ca in fiecare miercuri primesti mail de la facebook cu noile update-uri de statistici pentru fiecare pagina in parte. Deci e posibil ca acel talking sa se fi updatat la mine cu intarziere, sau cand am intrat eu sa fie numarul acela. Ce motiv as avea eu sa modific un numar, tu gandesti putin?
Ultima modificare făcută de catalinux19; 13th November 2013 la 21:58.
da-i mesaj lui basescu si intreaba-l ce talking avea acum cateva ore sau ieri. asa te vei lamuri ca
Ti-am dat negativ, nu pentru ca nu accept ce ai spus tu ci pentru faptul ca te victimizezi inutil. Ai inceput sa te certi aiurea si nu asta era rostul acestui topic. Este sectiune de bar pentru certuri si box.
Revenind la scopul topicului eu am un procent de 1% talking about raportat la nr de like-uri si mi se pare ciudat pentru ca reach-ul este foarte bun in jur de 35-50% per postare.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Eu am postat cifra cu talking inainte ca sa faci tu printscreen, am arata si ce arata in google cache, si poti vedea si ce arata dupa ce ai postat tu, deci eu ti-am aratat cat era inainte si dupa ce zici tu ca ai facut un printscreen nu prea avea cum sa aibe un talking diferit doar in minutul in care a fost o presupusa eroare de afisare.
Ai falsificat un printscreen (se poate face usor editand codul sursa al paginii) doar ca sa demonstrezi ideile tale de aici se vede calitatea ta.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)