Cand ma loghez ma redirectioneaza direct spre ads. Deci nu mai pot vedea wall-ul, decat daca accesez direct link-ul profilului/paginii. pur si simplu nu mai vad nimic (cum vedeam cand eram pe profil).
Ce pot face sa nu ma mai redirectioneaza la ads/campanii?
Vand Advertoriale (pr 5)
Acum cand te loghezi, te duce pe pagina asta
Iti alegi pagina dorita, apoi te duci la "edit page" - alegi "Admin roles" si acolo adaugi ca administrator un alt profil de-al tau. - cred ca asta a vrut sa zica si Stefania, doar ca a folosit alti termeni care te bagau in ceata
Apoi, de pe profilul noului administrator, poti administra noua pagina si tot de acolo poti vedea si update-urile celorlalti. Deocamdata nici mie nu-mi apare nimic, probabil mai dureaza pana se face update complet.
Important e ca update-urile tale se vad pe paginile celor ce s-au transformat din prieteni in fani!!
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Facebook face recomandarea ca toate paginile pe care le ai pe un profil pe care il transformi in pagina, sa le transferi pe alt profil.
O pagina de Facebook, ca sa fie 100% rentabila si sa lucreze in favoarea ta este bine sa aiba aplicatii instalate pe ea. Aplicatiile le instalezi in calitate de developer, iar calitatea de Facebook developer o poti dobandi doar daca ai un profil. Asa ca, cel mai bine este sa faci lucrurile sa fie OK de la inceput.
Oricum, este bine ca pentru orice pagina de Facebook sa faci setari pentru mai multi manageri (practic 3 profile). De ce? Daca pierzi un cont de profil din "n" motive, sa nu fi in situatia sa pierzi si paginile de Facebook pe care le administrezi...inca un motiv sa va faceti un alt cont de profil cand faceti migrarea.
Personal folosesc 3 conturi de Facebook (profil) toate setate pe functia de Facebook developer care acopera in jur de 100 de pagini de Facebook. Am avut o problema acum un an sa pierd un cont de profil de Facebook (nici acum nu mi-este clar motivul) si am avut noroc ca eram sustinuta in administrarea paginilor, de celelalte 2 conturi de profil. Ar fi fost un dezastru sa pierd efectiv atata munca...![]()
E mult mai usor sa iti strangi 5k de likeuri daca ai un profil prima oara si dupa sa il transformi in pagina.
Am inteles, deci este vorba doar de cantitate.. nu si calitate.
Nu vad rostul unei pagini cu 5000 de prieteni care nu au nimic in comun cu ceea ce promovezi.
Dar, poate fi un inceput.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Daca te apuci sa adaugi lumea cum zici tu, ca nebunu', o sa te trezesti in maximum 2-3 zile cu contul blocat. Asta mai ales daca lumea intarzie sau nu iti accepta cererea de prietenie ori multi dintre ei sunt din orase, tari diferite si nu au in comun prieteni si chestii. Ai cele mai mari sanse sa-ti pierzi timpul, asa ca trebuie lucrat cu grija, ai nevoie de o strategie.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)