O intrebare: Am facut migrarea cum se spunea, linkul e de tipul facebook.com/bla-bla-bla.
Dar imi arata numele, cand intru pe pagina , cum as putea schimba acel nume in bla-bla-bla ?
Merci
@IonutToma
Nu e adevarat, de exemplu daca adaugi 50 de persoane si nu ai primit accept de la niciunu, atunci nu mai poti adauga pana cand iti accepta, in rest nu are ce sa iti faca
Prima oara iti blocheaza contu cateva ore,dupa zile,dupa luni.. daca tot continui![]()
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Deci cum spuneam in primul post, mi-am transformat profilul in pagina.
Nu mi-a placut deloc. Ca urmare, acum 2 saptamani am trimis un mail la ei sa-mi dea profilul inapoi. Mi-au spus ca trebuie sa le trimit un ID. Zis si facut. Astazi primesc confirmarea: profilul meu e LIVE!!! ...din nou. Cat ma bucur. Dau de baut!
Partea interesanta e ca acum am si pagina. Deci cum ar veni, am si profil dar am si pagina. Bineinteles, prietenii/fanii sunt aceeasi. In schimb, la pagina pot primi alte like-uri!![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Ok. sa vedem:
- Nu mai puteam vedea DELOC prima pagina (peretele). Doar daca accesam direct profile/grupuri/pagini mergea. Pentru ca de fiecare data cand ma logam, ma ducea in panoul ads.
- Nu mai aveam mesajele (asta e singurul motiv pentru care am renuntat).
- Nu mai aveam postarile mele.
- Nu mai aveam chat-ul/evenimente/notite.
- Nu mai aveam solitaire blitz-uuuuul.
- Nu mai aveam grupurile.
Rezultat: sucks!
Stiu, probabil veti spune: uite feisbuchistul. Da. Sunt feibuschist. Dar de nevoie (vezi signature)
Am mai observat ceva: daca inainte sa "ma" transform, profilul il aveam facebook.com/custom - acum am profile.php?id=12etc - iar url custom a devenit al paginii.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)