Este simplu.
Accesezi link-ul asta. Profilul tau va deveni pagina, iar prieteni tai iti vor deveni fani. Nu stiu care vor fi efectele. Eu doar ce am facut pasul asta.
Am uitat sa spun ca vei pierde poze, postari. Tot ce-ti ramane sunt "fanii".
Este simplu.
Accesezi link-ul asta. Profilul tau va deveni pagina, iar prieteni tai iti vor deveni fani. Nu stiu care vor fi efectele. Eu doar ce am facut pasul asta.
Am uitat sa spun ca vei pierde poze, postari. Tot ce-ti ramane sunt "fanii".
Vand Advertoriale (pr 5)
Salut,
Poti folosi un utilitar pentru a salva/transfera contentul din timeline (ref la partea cu pierdut poze/postari): Download Your Information - Facebook Centrul de ajutor | Facebook
La intrebarea "Este aces proces reversibil?" Raspunsul este Da - trebuie sa deschizi un soi de cerere la ei : cititi aici
Bafta!
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Ultima modificare făcută de p3tq; 17th September 2012 la 14:53. Motiv: // EDIT
Corectati-ma daca gresesc, dar nu trebuie sa ai intai un profil ca apoi sa-ti poi face o pagina? Daca e asa, nu prea inteleg cum functioneaza chestia asta, practic nu mai ai profil si doar pagina de facebook.
Daca vrei sa migrezi de la profil de facebook la pagina de Facebook este bine sa-ti salvezi mai intai datele
Daca ai o pagina de Facebook sau mai multe pe acest profil, trebuie sa le transferi pe un alt profil.
Cum se face transferul pe alt profil?
1. Mai intai profilul respectiv trebuie sa va dea like la pagina respectiva
2. Apoi trebuie sa adugati profilul respectiv la administratori pentru pagina respectiva (din setarile paginii de Facebook ==>> Admin Roles) ==>> Add Another Admin si sa setati sa aiba calitatea de Manager
Inca ceva...inainte de migrare, daca doriti sa schimbati numele viitoarei pagini, faceti-o acum, dupa aceea mai puteti schimba doar o singura data linkul de forma http:// www. facebook.com/numepagina. succes
Majoritatea celor care migreaza de la profil la pagina de Facebook o fac pentru ca pe Profil poti avea maxim 5.000 de prieteni (mai nou poti avea abonati, astfel au rezolvat problema) iar pe pagina .... fara numar![]()
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Nu trebuie. Tocmai am facut eu migrarea si nu trebuie.
Am avut un profil cu 5000 prieteni si o pagina asociata profilului.
Am salvat datele, cu toate ca nu stiu la ce le mai pot folosi acum, deoarece nu am gasit optiune sa import o baza de date unei pagini. Daca vreau sa am din nou acele informatii, singura modalitate e sa le extrag din arhiva si le adaug manual.
Am lasat neatinsa pagina asociata profilului si nu s-a intamplat nimic.
Am facut migrarea de AICI, am ales optiunea potrivita (grija mare - deoarece numele noii pagini trebuie sa corespunda exact cu numele fostului profil).
Cu putina rabdare, in aproximativ 30-40 minute s-a facut update total la like-uri, acum avand pe noua pagina 5000 like-uri + alte cateva sute de la subscriberi.
Aceleasi date le poti folosi pentru login, avand acolo posibilitatea de a administra si noua pagina si vechea pagina ce era asociata profilului.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)