Bogdan, Kidu a fost destul de explicit, mi-a raspuns la o intrebare, e frumos sa multumesti.
ps: Doresc si eu o invitatie
Cu riscul de a imi lua negative, eu zic ca in cateva luni, Pinterest nu o sa mai fie decat o gluma buna din trecut. Au fost la un moment dat dofollow si lumea a inceput sa spameze in draci pentru link-uri. Acum ca au trecut pe nofollow, deja a scazut mult numarul spammer-ilor de acolo, insa ca si strategie, nu ii vad sa aiba sanse in viitor.
Sfatul meu e sa incercati sa va fidelizati traficul vostru sau sa mariti numarul fanilor si a urmaritorilor pe Facebook si Twitter. Zic ca e mai safe o astfel de strategie, mai ales pe termen lung.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
@matei
hi5.com e in refacere de cateva zile, pe termen nedeterminat. Ghici unde se duc userii de acolo![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Am creat si eu : Favwork (favwork) on Pinterest , si am inceput ca pe twitter cu mass follow, nu e chiar asa cu traficul, tot ce zboara sa mananca, daca reusesc sa am ceva rezultate va anunt.Oricum merge foarte bine pentru site-urile de retete, moda ( femei ).
Codeinwp.com - Wordpress experts
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)