Salut,
Am nevoie de conturi de facebook in care ati cumparat reclama si Daily Spending Limit a fost crescuta la $2k sau mai mult.
Platesc cateva sute de $ pe un astfel de cont, paypal sau prin banca.
Pentru mai multe detalii, PM me.
Salut,
Am nevoie de conturi de facebook in care ati cumparat reclama si Daily Spending Limit a fost crescuta la $2k sau mai mult.
Platesc cateva sute de $ pe un astfel de cont, paypal sau prin banca.
Pentru mai multe detalii, PM me.
Eu zic sa citesti regulamentul.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Negativ pentru ce? Dumnezeule.
Daily Spending Limit - 2000$? wow!
As fi tare curios sa vad cine plateste atat. Nu cred ca se gaseste cineva in romania care sa plateasca 2k zilnic. Nici straini n-am auzit sa plateasca atat.
Vand Advertoriale (pr 5)
Nu e asa La inceput ai limita $50, daca cateva zile consecutive atingi maximul limita creste la 250 si de acolo trecea imediat la 2000. La vreo 400-500$ bagati in reclame pe facebook limita crestea la 2000 (cel putin asa era anul trecut).
Da, e mult, dar nu sunt pentru mine special.
Oricum, daca ati facut vreodata reclama pe facebook, uitati-va ce daily limit aveti...o sa faceti cateva sute de $ din nimic practic. Detaliile despre tranzactie se vb pe skype or messenger, dar in mare puteti primi plata direct in paypal odata ce am validat contul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)