Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 36

Subiect: Pentru cei care au colaboratori part-time

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

@Cristina, contentwriterul meu este platit cu 5 lei pe articol de 300 de cuvinte. Dar in mare sunt stiri cu lansari de jocuri si se preiau de pe international, deci nu e mare lucru. Daca vrei articole de calitate, pentru marketing sau trafic, articolele se pot ridica si la 20 de lei pe 300 de cuvinte. Depinde ce o sa scrie, daca e simplu, ii este oferita informatia si el o transforma in articol, e mai ieftin.

Totusi, parerea mea este ca atunci cand angajezi un om care sa se ocupe de Social Media pentru firma ta, nu e cazul sa il platesti la cuvant... stii tu, calitatea primeaza, cantitatea nu e tocmai importanta cand vorbim de social media.

ba da..dar macar imi pot face o idee in jurul carei sume ma pot invarti. asa cum am mai spus e prima data cand colaborez in sensul asta si ma gandeam sa cer un sfat
    Ma refeream la postul lui valentin, am uitat sa mentionez, imi cer scuze.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Scopul postului era sa va spun ca pretul poate varia si in funtie de calitatea serviciilor oferite de colaborator.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

@Cristina Maftei In primul rand, mare pacat ca ti-ai gasit colaborator. Pentru mine. Dat fiind faptul ca sunt din Iasi, cred ca ne-am fi inteles de minune
    In al doilea rand, ca sa fiu ontopic, iti spun tariful practicat de mine. Momentan, colaborez cu un om de aur de pe forumul acesta la pachet de articole. Daca matematica nu ma insala, ajung cam la 8 lei/articol (in medie 600 cuvinte/articol), dar tariful standard e de 10 lei. In conditiile in care prestez 3-4 ore/zi (+), cred ca ma incadrez in categoria "part time". Sper ca ti-a fost de folos mesajul.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

Pai de unde sa stie angajatoarea ce calitate vor avea serviciile oferite de colaborator inainte sa il angajeze?

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai Cristina a spus ca are deja un colaborator, deci l-a ales pe baza unor criterii si a evaluat calitatea serviciilor oferite.

Cristina Maftei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    36
    Putere Rep
    28

Implicit

@Marylina- multumesc pentru raspuns. Cred ca ii voi oferi pentru inceput 500 lei/ luna( ma intereseaza sa fie creativa, dar si multumita de job).

@val33ntyn - am deja persona, dar urmeaza sa ii comunic pretul; si imi doresc sa fie unul corect.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Cristina Maftei Vezi Post
    Eu ma gandeam la un tarif pe cuvant. Lucrand de acasa nu am de unde sa stiu cam cate ore petrece, desi in mod normal numai ca sa se documenteze ii ia cam o ora( daca o va face). Pentru persoana cu care voi colabora este primul job de acest fel( de aceea vreau sa ii ofer o suma corecta). Calculasem un numar aproximativ de cuvinte pe saptamana si am obtinut 3300 cuvinte ( + vreo 6000 cuvinte la descrierea produselor - pe care o va face o sigura data)
    E o chestiune un pic mai complexa decat simpla postare de articol taxat la numarul de cuvinte, in opinia mea

Daca vrei o treaba pe termen lung cred ca cea mai mica problema a ta este cat munceste el sau daca munceste un anumit numar de ore. Eu am o asemenea colaborare si platesc 800 Ron doar ca termenii sunt putin diferiti. I-am trasat in linii mari cam ce vreau de la el si ce obiective avem. Putin imi pasa ca-si face treaba in 30 de minute pe zi sau in cateva ore (bine, ma refer sa nu iti pese de limita inferioara, nu de limita superioara pentru ca ar putea sa devina total neatractiv pentru el). El stie ca atata timp cat mie imi e ok la site-ul respectiv ii e ok si lui, iar eu stiu ca atata timp cat el e motivat (de exemplu, poate ar fi acceptat si pe mai putin in cazul de fata, dar poate renunta la un momentdat in favoarea a ceva mai bun) eu am siguranta si lucru de calitate.

Am avut si colaborari in care am incercat sa obtin pretul cat mai "optimizat" si munca era pe masura si ramasul cu ochii in soare era la fel de "pe masura banilor oferiti". Asta de mai sus e exemplul cel mai bun pe care-l am dintre ele.

Concluzia fiind ca, daca te decizi sa platesti la cuvant intr-o activitate de genul, care ar viza un termen lung, risti sa primesti de banii oferiti doar... CUVINTE! Altfel cand lui ii prioritizezi altceva (bunul mers al ceea ce face el -> rezultate bune care s-ar datora exclusiv muncii sale), va incerca si el sa livreze acel lucru (Calitatea). Acum asta e in teorie, ca-n practica mai conteaza o variabila de care n-am tinut cont: caracterul omului pe care-l angajezi pentru asta.

Consider in principiu Ok pretul pe care ti l-a indicat Marylina pentru ce-ai descris tu. Important ar fi insa sa gasesti un om care mai face treaba asta si pentru altceva (pentru ca tu ii oferi un job part-time oricum), adica nu sa fie ziua vanzator (si sa n-aiba deloc acces la net) si apoi sa isi faca si treaba asta in cateva zeci de minute dupa. Vorbim de Social Media si aici interactivitatea trebuie sa fie rapida.
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 3rd October 2011 la 02:42.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

Concluzia fiind ca, daca te decizi sa platesti la cuvant intr-o activitate de genul, care ar viza un termen lung, risti sa primesti de banii oferiti doar... CUVINTE!
    Excelent spus!!

@Cristina - ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor, sper sa ai o colaborare fructuoasa cu tipa in cauza!

Cristina Maftei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    36
    Putere Rep
    28

Implicit

@cristi ursut - multumesc ptr post

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    65

Implicit

Super documentat raspunusul oradeanului: "risti sa primesti de banii oferiti doar... CUVINTE! "
    Mai ales unde e vorba de creatie, trebuie sa intelegi ca inspiratia nu vine "de la 8 la 16".
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut part-time job
    De Mihai Alexandru în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 24th September 2011, 16:33
  2. Webdeveloper - part time
    De dobang în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th January 2011, 13:15
  3. Caut webdesigner part-time
    De cod în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2