Am sa revin cu impresii dupa prima luna...am sa va zic cata treaba a facut de 500 lei, daca a fost sau nu creativa, si daca a fost sau nu multumita de suma( desi e primul job de acest fel ptr ea - nu stiu cat va fi de relevant, in comparatie cu cei care fac deja acest tip de munca)

Răspunde cu citat
. Am incercat la un moment dat, o colaborare pe partea de articole, si cu baieti; si din pacate s-a vazut diferenta( fetele sunt mai subiective si scriu folosind termeni "girlie" daca pot sa zic asa..). Ideea e ca in anumite domenii e bine sa lucrezi cu baietii( out of topic - am impreuna cu sotul meu o firma de securitate si aici se vede ca, clientul parca altfel se intelege si comunica cu baietii, decat cu fetele( inclusiv atunci cand lanseaza comenzi) care oricum sunt pregatite si stiu informatii legate de produse, etc. Consider ca, in domeniul beauty o fata ar scrie mult mai bine decat un baiat. Repet, nu vreau sa ma inteaga nimeni gresit, e o concluzie pe care am tras-o eu personal, din experienta mea.
Si asta fara sa stiu ca e vorba de ceva "beauty"-related. Ideea e ca, din descrierea pe care ai facut-o initial seamana cu o munca de PR si aici (exceptand poate unele domenii strict legate de baieti) si aici cred ca fetele se descurca mult mai bine decat baietii.