Pai in Romania daca au vazut cuvantul "gratuit" in componenta linkului deja ai 1 milion de vizitatori din oficiu...![]()
Pai in Romania daca au vazut cuvantul "gratuit" in componenta linkului deja ai 1 milion de vizitatori din oficiu...![]()
Parerea mea e ca toate aceste concursuri vor marca o noua era a facebook-ului, cea a declinului... Romanul nostru va ramane cu amintirea ca facebook-ul e teapa, ca aia de la facebook i-au promis ochelari si nu i-au mai trimis, ca l-au prostit si cu iphone-ul, etc...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Nici o sansa. Vin userii de pe hi5Cu tot cu "scoala lor".
Dar cam asta e farmecul la facebook: vrea useri multi.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Salut,ca sa numai deschid inca un topic, am o pagina de facebook la un site si am ~200 likeuri, unde scriu pe facebook ca sa le apara celor care au dat like pe wall mesajul ?
Ontopic: Log In | Facebook
Ma gandeam ca se merita![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Pe asta ati vazut-o?
Mini Laptop ABSOLUT GRATUIT PENTRU PRIMII 100.000 de participanti | Facebook
Empire,ieri am primit si eu invitatie la asta cu mini laptop ...chiar nu-i inteleg cum de pun botul la asa ceva![]()
S-a mentionat in acest thread "marketing" si nu prea inteleg la ce marketing? A retinut cineva vreo firma, vreuan brand, vreaun site, orice, din toata povestea asta? Ca sa nu mai zic: marketingul e eficient cand iti aduce vanzari, ori povestea asta replicata de cel putin 5-6 ori deja tind sa cred ca nu a adus nimanui niciun leu, mai ales ca nu stiu cine ce vinde si la ce face marketing in povestea asta. La evenimentul cu telefonul de ultima generatie de exemplu, trebuie sa dai like pe o pagina "pestisorul de aur" sau ceva de genul, unde nu e NIMIC.
Daca insa chiar se face un astfel de eveniment PE BUNE, si firma X cu brandul Y da cadouri primilo Z care dau like pe pagina lor, atunci da, se poate discuta de marketing, insa o astfel de campanie ar avea eficienta zero in acest moment, din cauza acestor campanii fantoma.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)