Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Corectati-ma daca spun prostii

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit Corectati-ma daca spun prostii

Cand am citit despre introducerea unei noi functionalitati in Analytics (Measure Page Load Time with Site Speed Analytics Report) m-am entuziasmat putin. Si chiar vroiam sa testez si eu acest nou instrument.
    De curizoitat am cautat cateva informatii despre modul in care se realizeaza analiza vitezei de incarcare. Si am fost dezamagit.

This report currently supports the following browsers: Chrome, Internet Explorer 9 and previous versions of Internet Explorer with the Google Toolbar installed
    Deci aceasta functionalitate nu va testa viteaza de incarcare decat pentru vizitatorii care folosesc Chrome, Internet Explorer 9 sau daca folosesc IE si au Google Toolbar instalat. Adica se reduce destul de mult esantionul pe care se va face raportul iar datele din el pot fi eronate sau nu foarte relevante.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Cand am citit despre introducerea unei noi functionalitati in Analytics (Measure Page Load Time with Site Speed Analytics Report) m-am entuziasmat putin. Si chiar vroiam sa testez si eu acest nou instrument.
    De curizoitat am cautat cateva informatii despre modul in care se realizeaza analiza vitezei de incarcare. Si am fost dezamagit.

Deci aceasta functionalitate nu va testa viteaza de incarcare decat pentru vizitatorii care folosesc Chrome, Internet Explorer 9 sau daca folosesc IE si au Google Toolbar instalat. Adica se reduce destul de mult esantionul pe care se va face raportul iar datele din el pot fi eronate sau nu foarte relevante.
    Pe exact acelasi lucru se bazeaza si viteza din Webmaster Tools, deci nu va fi nici o diferenta.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Sincer, habar nu aveam cum se calcueaza Site Performance in Webmaster Tools dar acum m-ai facut curios si am cautat.
    Si da, meoda e cam aceasi
    Page load time is the total time from the moment the user clicks on a link to your page until the time the entire page is loaded and displayed in a browser. It is collected directly from users who have installed the Google Toolbar and have enabled the optional PageRank feature
    (de aici)

Acum sunt si mai dezamagit, credeam ca viteza respectiva era calcultata in functie de cat de "repede" citea botul pagina.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site afectat de malware sau alte prostii din astea
    De tataraseni în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 7th April 2011, 18:22
  2. Daca bag un link ...?
    De Ionut D în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 28th September 2010, 15:01
  3. ce patesc daca ..
    De emilian_anghel în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th April 2007, 11:53
  4. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st October 2006, 12:52
  5. Fake PayPal - inca un român care se tine de prostii
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st October 2006, 12:52