asa e , este cat se poate de adevarat ce zici , nici eu nu am zis sau crezut ca un CPC 18.25 USD voi lua atat , ca daca era asa investeam si 2-300 de euro intr-un site sa atinga primele pagini, dar ce am vazut ( a nu se intelege ca neaaparat la mine, ci si la alti prieteni din mediul online care au aceasta pasiune ) clickurile difera in functie de mai multi factori, de ex am 2 prieteni ,unul in state si unul in ungaria, amandoi au intrat pe google.com , au cautat cuvantul cheie al unui site , iar diferenta a fost imensa la click , de la aproape 1.5 usd la nici 50 de centi pt cel din ungaria... , acest site cu keyword tool imi arata un CPC de 2 , eu incerc sa estimez un minim bazandu-ma pe cpc-ul oferit in keyword tools si in clickul real , de aiai spuneam intr-un post anterior ca am am si micro niche site-uri care au cpc de 10-15 usd/click si ele fac ceva banuti dar prostia mea a fost ca le-am adaugat pe acelasi canal si nu le pot estima corect clickurile . Daca cineva stie un tool care sa se apropie de adevar cu local mounthly searches si cu CPC pe click , sa lase aici un exemplu...
Apropo, voi la cat ati evalua site-ul asta ?
Shark Steam Cleaner

Răspunde cu citat