asa e , este cat se poate de adevarat ce zici , nici eu nu am zis sau crezut ca un CPC 18.25 USD voi lua atat , ca daca era asa investeam si 2-300 de euro intr-un site sa atinga primele pagini, dar ce am vazut ( a nu se intelege ca neaaparat la mine, ci si la alti prieteni din mediul online care au aceasta pasiune ) clickurile difera in functie de mai multi factori, de ex am 2 prieteni ,unul in state si unul in ungaria, amandoi au intrat pe google.com , au cautat cuvantul cheie al unui site , iar diferenta a fost imensa la click , de la aproape 1.5 usd la nici 50 de centi pt cel din ungaria... , acest site cu keyword tool imi arata un CPC de 2 , eu incerc sa estimez un minim bazandu-ma pe cpc-ul oferit in keyword tools si in clickul real , de aiai spuneam intr-un post anterior ca am am si micro niche site-uri care au cpc de 10-15 usd/click si ele fac ceva banuti dar prostia mea a fost ca le-am adaugat pe acelasi canal si nu le pot estima corect clickurile . Daca cineva stie un tool care sa se apropie de adevar cu local mounthly searches si cu CPC pe click , sa lase aici un exemplu...
Apropo, voi la cat ati evalua site-ul asta ?
Shark Steam Cleaner
Citat Postat în original de Nic Vezi Post
CPC afisat de google keyword tool e cpc pe care il platesc advertiserii sa apara pe google.com la rezultate sponsorizate pt cuvantul respectiv. Nu are treaba cu adsense, in general bugetele se seteaza diferit, pt google.com si pt adsense. CPC ala e mai mult estimativ, sa iti faci o idee daca nisa e bine platita, dar nu poti face calcule cat o sa iei tu din adsense pe baza cpc afisat, pt ca nu au nici o legatura.