Numai bine Studio. Iti uram succes in familie, la tine acasa.
Numai bine Studio. Iti uram succes in familie, la tine acasa.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
hai sa continuam... am gasit un nume pt un micro niche site, ce parere aveti de el, e bun sa faca o cariera stralucita in caz ca va ajunge pe primele locuri ?
[common cold symptoms]
Local Monthly Searches 3,600
Approximate CPC $3.72
liber .org
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Concurenta mi se pare asa si asa, dar personal nu cred ca renteaza. Prima impresie: primul rezultat este Common Cold Symptoms, Remedies, Treatment Guidelines and How to Avoid Colds by MedicineNet.com - pr5, pagina apartine unui site cu pr7. Ori esti pe primul loc ori nu mai esti.
Stiu Alex, dar vreau sa discutam pe fapte concrete, cum ti-am zis eu chiar vreau sa ii ajut si pe altii si vreau sa si fiu ajutat de altii care se pricep, de aceea acest theard vreau sa fie o discutie cat se poate de libera si inteligenta, nu aberatii cum avea Studio in legatura cu acest topic.
@tazonne:
![]()
@Bukum asta am verificat si eu , dar m-am bazat pe faptul ca ce vedem noi aici este al paginii de start si eu nu sunt axati pe cuvantul asta...
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Asta in cazul in care ai un site prin care comercializezi ori un singur produs ori o singura nisa de produse, iar concurenta este la fel ca si tine. De exemplu tigarile online, e de ajuns sa fi pe prima pagina deoarece 80% din persoanele interesate sa achizitioneze vor verifica ofertele de pe toate siteurile aflate pe prima pagina. In cazul unui site pe o micronisa nu se aplica acest lucru, mai ales ca multe rezultate sunt simple posturi pe bloguri puternice.
Cel putin eu asa am observat la mine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)