Numai bine Studio. Iti uram succes in familie, la tine acasa.
Versiune printabilă
Numai bine Studio. Iti uram succes in familie, la tine acasa.
hai sa continuam... am gasit un nume pt un micro niche site, ce parere aveti de el, e bun sa faca o cariera stralucita in caz ca va ajunge pe primele locuri ?
[common cold symptoms]
Local Monthly Searches 3,600
Approximate CPC $3.72
liber .org
Concurenta mi se pare asa si asa, dar personal nu cred ca renteaza. Prima impresie: primul rezultat este Common Cold Symptoms, Remedies, Treatment Guidelines and How to Avoid Colds by MedicineNet.com - pr5, pagina apartine unui site cu pr7. Ori esti pe primul loc ori nu mai esti.
Stiu Alex, dar vreau sa discutam pe fapte concrete, cum ti-am zis eu chiar vreau sa ii ajut si pe altii si vreau sa si fiu ajutat de altii care se pricep, de aceea acest theard vreau sa fie o discutie cat se poate de libera si inteligenta, nu aberatii cum avea Studio in legatura cu acest topic.
@Bukum asta am verificat si eu , dar m-am bazat pe faptul ca ce vedem noi aici este al paginii de start si eu nu sunt axati pe cuvantul asta...
Asta in cazul in care ai un site prin care comercializezi ori un singur produs ori o singura nisa de produse, iar concurenta este la fel ca si tine. De exemplu tigarile online, e de ajuns sa fi pe prima pagina deoarece 80% din persoanele interesate sa achizitioneze vor verifica ofertele de pe toate siteurile aflate pe prima pagina. In cazul unui site pe o micronisa nu se aplica acest lucru, mai ales ca multe rezultate sunt simple posturi pe bloguri puternice.
Cel putin eu asa am observat la mine.