13th February 2011, 00:03
0 out of 1 members found this post helpful.
@Florin:
Dude, nu stiu cum vezi tu Twitterul insa nu e ca Yahoo Messenger, daca iti faci un cont si te apuci sa urmaresti sute de conturi lasate in voia unui bot e problema ta. E normal in cazul ala sa fi spamat cu sute de ads-uri pe zi si informatii de care nu ai nevoie. Pentru asta exista filtre, exista liste, exista follow si unfollow. Si mai exista si BLOCK! Prin urmare nu vad cum ar putea afecta asta twitterul si nici macar CPA stuff.
Faza de care spui e exact ca intr-un clip de stand up comedy in care se vorbeste despre gaini moarte si copii. Uite mami, o gaina moara, eu sunt printesa gaina iar eu sunt printul kent gaina.
Inteleg ca oamenii in general sunt retarzi (sorry ca spun asta), insa nu cred ca sunt atat de retarzi incat sa se lase spamati de boti. In cazul in care esti prin cei de care vorbesc, nu vad cum poti sa ai cont pe twitter de 4 ani.
@lovelife:
Twitter nu e facut pentru raspunsuri elaborate si conferinte de presa, cu alte cuvinte nu e facut pentru a trimite emailuri ci pentru a anunta persoana ca ii vei trimite un email. Nu e nimic ciudat in a nu il folosi, fiecare isi alege mijloacele de comunicare dupa preferinte.
Ultima modificare făcută de ioan11bl; 13th February 2011 la 00:07.
13th February 2011, 00:43
0 out of 1 members found this post helpful.
Auzi Ion nu trebuie sa imi explici ce inseamna twitter. Si da oamenii in general sunt retarzi . Botzi/Softul aduna followers si mai apoi arunca cu freebies in ei.
Eu inteleg ca ai mintea limitata cand vorbim de comportamentul uman de masa/turma dar asta sa intamplat multa vreme pe twitter.
E la fel ca facebook toata lumea vrea cat mai multi followers sau priteni indiferent daca erau spamati sau nu. Priteni multi sa fie.
Nu stiu de ce sari asa ca cocoselu daca nu ai vazut/trait ce insemna IM pe twitter, eu in locul tau as folosi google inainte sa zic ca nu se poate.
Apropo cu siguranta se gasesc oameni aici in forum care sa iti confirme ca sau facut bani pe twitter.
P.S Bani se fac si pe Facebook cu Status Updates si Wall Posts numai ca e pe terminate si acolo.
Daca mai vrei detali cum se face, o sa te taxez de aici incolo.
P.P.S Eu as fi putin atent la injuri impotriva unor oameni care nu ii cunosti.
Ultima modificare făcută de Florin Traian; 13th February 2011 la 00:54.
13th February 2011, 01:04
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Florin Traian
da, am inteles ce ai scris

A intelege se presupune si ca ai bagat la bibilica. Adica nu e tot una cu a reusi sa citesti ce-a scris ea
Sunt curios la urmatorul post cat ai "inteles" de fapt.
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.
13th February 2011, 21:40
1 out of 2 members found this post helpful.
Mda, se pare ca e inutil sa vorbim despre experiente personale deoarece nu prea sunt.
Pe forum vad cativa veterani care chiar stiu ce vorbesc si dau sfaturi ok. Iar daca tot au aparut in joc turmele, iti prezint pe scurt doua.
Turma 1: oamenii care vin pe forum si posteaza: "salut sunt gigel si am un site vreau sa fac bani si nu stiu cum"
(a se observa gramatica)
Turma 2: oamenii care sunt deja pe forum sau care vin, isi fac o prezentare buna si sunt foarte capabili sa dea sfaturi ok (Din nou veteranii stiu ce spun si cred ca sunt de acord cu mine), din pacate nimeni nu ii asculta.
Din pacate Florin, tu faci parte din prima categorie: CUPON HOSTGATOR ! - Hosting cu un 1 Cent/Prima Luna
Iar de amuzament as putea sa fac o lista cu toate tampeniile pe care le spui si pe care le faci, insa imi e lene si ai lua totul mult prea serios si personal.
O mica indicatie, citeste de cate 2 sau chiar 3 ori ceea ce scriu, poate asa intelegi mai bine unele chestii pe care le scriu.
Ultima modificare făcută de ioan11bl; 13th February 2011 la 22:03.
14th February 2011, 11:09
1 out of 1 members found this post helpful.
Am un cont de twitter si am facut conturi pentru toate siteurile la care am lucrat. Mi-a placut twitter pentru ca am cunoscut persoane si pareri interesante acolo dar ceva ma impiedica sa fiu activa... nu e destul de friendly.
Daca iti place si poti fi activ o perioada lunga de timp in care sa faci un cerc de persoane ok, poate fi de succes. Adica eu, persoana pretty cunoscuta in cercul meu de 300 de followers dau un link... 30 dintre ei il dau mai departe la cercul lor de alti 400 de followers s.a.m.d. Nu este nici pe departe o unealta de promovare online, promovarea e facultativa, POTI sa o faci daca iti place toolul si il folosesti indelung pentru comunicare, cu mult inainte de promovare.