@Florin:
Dude, nu stiu cum vezi tu Twitterul insa nu e ca Yahoo Messenger, daca iti faci un cont si te apuci sa urmaresti sute de conturi lasate in voia unui bot e problema ta. E normal in cazul ala sa fi spamat cu sute de ads-uri pe zi si informatii de care nu ai nevoie. Pentru asta exista filtre, exista liste, exista follow si unfollow. Si mai exista si BLOCK! Prin urmare nu vad cum ar putea afecta asta twitterul si nici macar CPA stuff.
Faza de care spui e exact ca intr-un clip de stand up comedy in care se vorbeste despre gaini moarte si copii. Uite mami, o gaina moara, eu sunt printesa gaina iar eu sunt printul kent gaina.
Inteleg ca oamenii in general sunt retarzi (sorry ca spun asta), insa nu cred ca sunt atat de retarzi incat sa se lase spamati de boti. In cazul in care esti prin cei de care vorbesc, nu vad cum poti sa ai cont pe twitter de 4 ani.
@lovelife:
Twitter nu e facut pentru raspunsuri elaborate si conferinte de presa, cu alte cuvinte nu e facut pentru a trimite emailuri ci pentru a anunta persoana ca ii vei trimite un email. Nu e nimic ciudat in a nu il folosi, fiecare isi alege mijloacele de comunicare dupa preferinte.