Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: cine are cont pe stumbleupon.com ??

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    35

Implicit

Roby in general se merita, altfel n-ar fi utilizat de o gramada de webmasteri. Iar cei care critica aici Stumble sunt tocmai cei care stiu sa-l foloseasca mai bine
    Nu-i asa Nosfer?

In continuare ideea unui grup de Stumble este buna. Cu cat mai mare cu atat mai bine, fiecare diversificandu-si stumble-urile pentru site-ul respectiv in functie de userii online.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de blackangel32 Vezi Post
    cine frate vorbeste de submit prea des ? si nu de alta intreb .... dar nu crezi ca ar trebui sa fii un pic "cu fluturasi la mansarda " ca sa apesi pe acel buton (i like it ) de 1000 de ori ? cand de fapt nu merge decat o singura data ? .... dar ma rog ... nu mai vreau sa comentez .

doritorii ii astept in continuare
    nu m-am referit la aia - ai un blog de ex, azi dai submit la un articol, maine la altu, peste o saptamana la altu tot de pe blogul ala - sunt prea multe articole submitate de acelasi user de pe acelasi site ~ stumble nu incurajeaza promovarea propriilor site-uri ci site-urile cu continut interesant de pe net. Daca useru "x" baga intr-o luna 10 articole de pe propriul site in sistem e clar ca singurul lucru pe care vrea sa-l faca e sa-si promoveze propriu site, fara nici un interes sa faca precum restul userilor => concluzia: ban sau traffic foarte foarte putin. daca ai multe articole submitate care intotdeauna primesc voturi de la aceeasi useri e la fel de clara treaba ca incerci sa pacalesti sistemu si ai niste prieteni care de fiecare data te voteaza, indiferent de calitatea continutului => tot la ban se ajunge.

@ danielu - eu si sandosssu il criticam mie stumble mi-a banat vreo 5 useri, reddit vreo 60 :p si stim deja cum trebuie gandite submiturile ca sa para natural si asta in nici un caz nu e cu "BA FRA DA SI MIE UN VOT CA-TI DAU SI EU".

blackangel32 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Onesti
    Vârstă
    50
    Posturi
    162
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post

@ danielu - eu si sandosssu il criticam mie stumble mi-a banat vreo 5 useri, reddit vreo 60 :p si stim deja cum trebuie gandite submiturile ca sa para natural si asta in nici un caz nu e cu "BA FRA DA SI MIE UN VOT CA-TI DAU SI EU".
    dezvolta atunci acest "stim deja cum trebuie gandite submiturile ca sa para natural " . pana la urma vrei sa lucram la asa ceva sau nu ?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Hai sa va spun pe scurt experienta mea cu digg si stumbleupon.
    Stumbleupon:
    Primul user, sandossu, 6737 siteuri votate in total, 184 fani la profil. O data la cateva zile votam sau dadeam submit la un post din blogul meu. Blogul era de stiri, continut unic, nimic spam. Deodata s-au trezit ca ma baneaza.
    Al doilea user, sanduu, 4541 siteuri votate in total, 167 fani la profil. Cam o data la 7-10 zile bagam o stire de pe blogul meu sau votam. La fel blog calumea. m-au banat prima data in septembrie fara motiv, m-am certat cu ei si m-au debanat, dar m-au banat iar acum o saptamana si nu mai raspund la contact.
    Pe langa blogul meu adaugam saptamanal zeci de articole interesante si votam sute de siteuri. Nu votam prea des acelasi site, nu votam nimic spam, ci doar ce imi placea.
    Pe partea cu traficul, stumbleupon e foarte bun, cantitativ. Pana sa schimbe algoritmul total, acum o luna, imi aducea cam 200,000 de vizite lunar pe un singur blog. Acum inca imi aduce aproximativ 80,000 fara ca eu sa fac nimic.
    Problema e ca in continuu vad useri banati.

Digg:
    Primul user, sandossu, mi l-au banat acum cativa ani cred, pentru ca faceam schimb de voturi pe digitalpoint.
    Al doilea, sanduu, mi l-au banat acum o saptamana pentru rasism ( am adaugat o poza amuzanta care facea referire la negrii ), dar m-am inteles cu ei si m-au debanat. Am un user destul de bun si am destule stiri ajunse populare ( momentan 111 ), dar pentru ca algoritmul e facut astfel incat daca voteaza aceleasi persoane un site voturile nu mai conteaza, stirile din blogul meu nu au mai ajuns pe prima pagina de 4 luni. Si asta nu e din cauza ca as face schimb de voturi, ci pentru ca sunt aceeasi fani care ma voteaza.
    Traficul venit variaza foarte mult. Ultima data cand am ajuns pe prima pagina cu o stire cu blogul de tehnologie, a fost stirea la Autos si au venit 4,000 de vizite, deci foarte putin.
    In schimb, cu o poza funny am avut peste 290,000 vizite.

Eu sunt foarte activ pe majoritatea siteurilor de social media si cunosc userii de top de pe ele, iar treaba nu e asa simpla cum vrei tu sa faci. Recomand sa faceti totul corect, iar daca aveti de gand sa adaugati pagini de pe un site simplu si nu ceva viral, sunt mari sanse sa va baneze, mai ales daca si votati stirile si ajung populare.

P.S am impresia ca am scris cu picioarele, dar e aproape 4 dimineata si se simte oboseala. Imi cer scuze

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cont nou VS cont vechi
    De Costin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 4th August 2009, 01:21
  2. Stumbleupon rata de conversie
    De cos_raq în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 11th March 2009, 13:46
  3. Cont pe site si acelasi cont pe blog?
    De Federals în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd February 2008, 17:33
  4. Cum stiu cine transfera PR si cine nu?
    De DubluQ în forumul Utile
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th January 2008, 00:17
  5. Advertising pe StumbleUpon
    De alecs în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 4th July 2007, 19:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •