minim 50 caractere trebuie sa ai in meta description. daca sunt mai putin de 50 de caractere se ia continut din pagina si se ignora description.
minim 50 caractere trebuie sa ai in meta description. daca sunt mai putin de 50 de caractere se ia continut din pagina si se ignora description.
Ultima modificare făcută de Bogdan Citoiu; 3rd July 2007 la 17:20.
Sincer banuisem acest aspect (descriere prea succinta) dar nu gasisem pe net nici o referire in aceasta directie.
Din cate observ la unele pagini nu ia deloc in considrere meta description dar la altele il ia dar il completeaza cu ce gaseste in tagul alt.
M-am uitat atent la paginile indexate si intr-adevar singurele unde description este afisat corect (fara adaugiri nedorite) sunt acele pagini in care meta description este mai consistent.(cu o singura exceptie dar acolo cred ca mi-a indexat pagina inainte de a schimba descrition asa cum este el astazi)
Deci se pare ca urmatoarele zile ma asteapta munca de chinez batran.![]()
Mai astept totusi cateva pareri, poate s-a mai izbit vreun coleg forumist de aceasta problema si are si o rezolvare sigura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)