Iata un experiment descris in http://www.prweaver.com/blog/2004/08...and-underscore
Concluzia e clara : Ce a separat - ( hyphen) a fost recunoscut ( indexat ) de Google, ce a separat _ nu a fost recunoscut si indexat .
Iata un experiment descris in http://www.prweaver.com/blog/2004/08...and-underscore
Concluzia e clara : Ce a separat - ( hyphen) a fost recunoscut ( indexat ) de Google, ce a separat _ nu a fost recunoscut si indexat .
Nu cred ca ai dreptate. Mie mi-a indexat si paginile ce contineau _ in URL.
Si culmea, daca caut pe google termen1 termen2 imi gaseste pagina termen1_termen2.html, facand bold termeni: <b>termen1</b>_<b>termen2</b> in spatiul unde apare adresa. Deci..
Oricum, si eu recomand varianta - pentru separarea cuvintelor. E mai lizibil si pentru vizitator.
"Google Test 1 : Underscores or hyphens as dividers in URL The following URL: wagatukepo-sitynozfau-mazidipole_vukertalet.php contains 4 keywords separated by hyphens or underscores. Before we started our test we did search Google for each of these keywords: wagatukepo, sitynozfau, mazidipole and vukertalet and there were no Google results. Few days later once Google indexed our new URL we did the same search for each of these keywords.
Results: wagatukepo: 1 Google result sitynozfau: 1 Google result
mazidipole: No Google result vukertalet: No Google result
mazidipole_vukertalet: 1 Google result
Conclusion: Google sees hyphens as dividers in URLs and ignores underscores
Google Test 2 : Underscores or hyphens as dividers in Body text In wagatukepo-sitynozfau-mazidipole_vukertalet.php we did type keywords: bozaketerp-boujulanbi et vorismetapalu_terplamili As for Google test 1, we did search Google for each of these keywords: bozaketerp, boujulanbi, vorismetapalu and terplamili and there were no Google results. Few days later once Google indexed our new URL we did the same search for each of these keywords.
Results: bozaketerp: 1 Google result boujulanbi: 1 Google result
vorismetapalu: No Google result terplamili: No Google result
vorismetapalu_terplamili: 1 google result
Conclusion: Google sees hyphens as dividers in Body text and ignores underscores (underscore is not considered as a divider by Google) "
Corect ceea ce ai spus tu , eu nu am fost la obiect.
Nu URL-ul nu l-a recunoscut si indexat Google , ci nu a recunoscut _ ca despartitor de cuvinte si nu a dat rezultate la cautare pentru niciunul din cele doua cuvinte( luate separat ).
In cazul cratimei - , a recunoscut despartirea cuvintelor si a returnat rezultate la cautare pentru fiecare din cele doua cuvinte.
Uite un exemplu de la gogul:
http://www.google.com/Top/News/
Cuvinte despartite prin _
Iar - e folosit si el in url, de exemplu la Magazines and E-zines url-ul este Magazines_and_E-zines
Deci _ e ok pentru despartire. parerea mea.
Exista foarte multe pagini pe internet care au in _ in URL , asa cum este si exemplul tau .
Am incercat sa vad ce rezultate apar daca fac o cautare pe fiecare din cuvintele Magazines si E-zines in adresa paginii ( in URL ).
Ca sa micsorez numarul de raspunsuri am introdus in cautari si cuvintele google precum si News . Aceste cuvinte se afla si ele in adresa paginii URL.
Nici la cautarea google News E-zines nici la cautarea google News Magazines ( facute in adresa paginii ) Google nu a fisat pagina http://www.google.com/Top/News/Magazines_and_E-zines/.
Bineinteles ca la cautarea legata a cuvintelor respectiv Magazines_and_E-zines acesta pagina este afisata chiar prima .
Raman la aceeasi parere :Cratima este perceputa de catre Google ca despartitor de cuvinte in timp ce liniuta de sublinire nu .
Poate ca exista si situatii in care este utila liniuta de subliniere .Dincolo de aspectul estetic , ma gandesc ca e utila combinatia cuvant1_cuvant2 cand vreau ca aceste cuvinte sa apara legate ( impreuna ) .
pai ma speriasem, ca titlurile din blogul meu sunt lungi si au cratime intre toate cuvintele
oricum, si eu tot cu cratima votez. underscore-ul mi se pare putin deranjant la ochi, de exemplu urasc metodele gen do_this in loc de DoThis![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)