Un lucru pe care nu l-am incercat dar am citit despre el. Aaron Wall sustine ca datorita asocierii extrem de frecvente intre numele lui si seobook, seobook.com e primul site care apare la cautarea dupa "aaron wall". True or false?
Un lucru pe care nu l-am incercat dar am citit despre el. Aaron Wall sustine ca datorita asocierii extrem de frecvente intre numele lui si seobook, seobook.com e primul site care apare la cautarea dupa "aaron wall". True or false?
Asocierea in sens de anchor link vrea sa spuna.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Ciao Miro (Tudi, DT)
Ma gandesc ca SEObook.com are o gramada de instante a kw-ului "Aaron Wall". Pe locul doi in SERP apare pagina "About Aaron Wall", deci are kw-ul in titlu. Mai are o instanta in primul paragraf si intr-un <H1>.
Blog-ul lui, Aaron Wall | Learn. Rank. Dominate. nu mai are continut...nici eu nu am inteles la ce se referea. Ce se astepta sa vina pe primele locuri in SERP daca nu SEObook.com-ul?
Totusi cred ca exista chestia asta cu relatia dintre kw si domeniu. Uita-te la wikipedia. Aproape orice cauti, indiferent de subiect, iti intra un link de pe wiki in primele 2 SERP, pt ca wikipedia are autoritatea care o are (si un handjob de la google, cum sustin unii). Oricum si daca exista relatia asta, cum o controlezi?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)