o scazut nr de vizitatori evident daca o disparut din cautarea principala
o scazut nr de vizitatori evident daca o disparut din cautarea principala
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
ok dar cum il fac sa revina, am citit un tutorial de aici de pe site ft interesat despre siteurile care sunt in sand box, adica penalizate si acolo o scris sa se reduca din links... fac pariu ca la mine penalizarea nu a venit din LE ci din tagurile alea care acuma le-am scos si nu se mai genreaza pagini fara content, deci ar trebui sa isi revina?
Ce ma sfatuiti?
cu stima;
Redu si linkurile externe la jumatate. Vezi ce se intampla.
In locul tau le-as scoate pe toate .
Filtrele si penalizarile sunt tot mai complexe si iau in considerare tot mai multi factori .
Daca A si B si C sau D si E etc au un scoring de X la Spam atunci--> penalizarea
Eu , daca nu sunt sigur care linkuri imi creeaza probleme , le-as scoate pe toate.
Pe de alta parte as incepe , in ritm scazut si regulat , obtinerea de linkuri de la situri de calitate , situri care au popularitate globala ( page rank) sau locala ( trust Rank-situate in top pe domeniul sitului tau ) .
ok tnx, o sa pun in practica parerile voastre sa vedem daca se redreseaza problema si va anunt, respect
Te-ar ajuta mai mult daca ai pune in semnatura codul asta:
Cod HTML:[URL="http://www.jocuri-masini.com/"]Jocuri cu masini[/URL] | [URL="http://www.lenjerie-femei.ro/"]Lenjerie intima[/URL]
Nu m-as grabi sa trag concluzii vis-a-vis de penalizare deocamdata.
Dupa ce pe 4 Iulie Google a modificat serios algoritmul (si inca 3 small algo updates pe 9, 13, 22) si mai ales dupa "celebra" google update care inca nu s-a incheiat complet, de regula siteurile pot sa piarda din rankings pentru ca apoi sa revina unde au fost.
Asteapta vreo 2 sapt. sa vezi ce se intampla, lucreaza normal la site, construieste backlinks ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Perioada asta a fost oarecum "mad time" asa ca nu e relevant si nu te grabi sa tragi concluzii...well..nu inca![]()
voidcode un script asemenator am si eu pe un site, si nu ma dezavantajeaza deloc faptul ca il folosesc. Insa eu la fiecare cuvant cheie, am pus link pe pagina de cautare cu respectivul cuvant cheie. Si astfel dand click pe el imi genereaza o pagina cu toate jocurile sortate dupa cuvantul respectiv. Iti recomand si tie sa faci acest lucru, astfel nu vei fi nevoit sa renunti la taguri si nu vei avea nici pagini fara continut.
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
cel mai bun exemplu l`am vazut pe un site tot de jocuri, daca aici e discutia si anume: la adaugare joc era o sectiune tags, unde ori le scriai manual, ori lua cuvintele de la keywords, si asta mi se pare o masura legala, is tot tags dar "legale" vorba aia si google nu cred ca s-ar mai agata de chestia asta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)