Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 24 din 24

Subiect: Cum e mai bine ? SEO fortat sau natural ?

Afișare hibrid

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    34

Implicit

Intodeauna cand exista o oarecare disperare in a obtine rezultate rapide in google, e posibil sa ai probleme si rezultatele sa nu fie chiar cele dorite.
    Evident, seo natural a fost, este si va fi intotdeauna preferabil seo-ului fortat. Dar acum depinde de la om la om.
    In principiu raman valabile recomandarile vechi in privinta optimizarii:
    -continut frecvent actualizat: de ex, spiderii sunt aproape permanent pe forumurile active, la fel si pe blogurile sau directoarele web active.(daca te inscrii in trafic.ro, intr-o zi-doua site-ul tau e indexat in google.)
    -optimizare meta taguri si optimizare continut
    -keywords research inainte sa te apuci de treaba,eventual mai cauti si pe la concurenta ceva documentatie.
    -abia apoi vine la rand promovarea in directoare si creerea de IBL-uri de calitate, de pe pagini cu aceeasi nisa.
    -linkexchange-ul cu site-uri nerelevante pentru nisa ta nu stiu cat de bun este, sau, ma rog, cat de benefic; este posibil ca efortul sa fie ceva mai mare decat rezultatul in sine.

Exista o tendinta de a inscrie cu disperare site-ul in sute de directoare web, am observat chestia asta chiar aici pe forum; chiar ma intrebam, oare ce atata incrancenare? poate fiindca-i cea mai liniara metoda de asa-zisa optimizare si nu necesita decat munca de uzura?

Nu stiu cat de corecte sunt parerile mele, dar astept reactii, mai ales negative, fiindca toti avem de invatat din acest subiect.

Oricum, merci Cristi ca deschisesi o discutie interesanta.

PS E vorba de optimizare site-uri in romana, la cele in engleza se schimba un pic discutia, acolo e chiar batalie in toata regula pentru un loc in fata si se investesc sume destul de mari in optimizare. Dar si acolo, parca tot "content is king"

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Exista o tendinta de a inscrie cu disperare site-ul in sute de directoare web, am observat chestia asta chiar aici pe forum; chiar ma intrebam, oare ce atata incrancenare? poate fiindca-i cea mai liniara metoda de asa-zisa optimizare si nu necesita decat munca de uzura?
    Am observat si eu asta. Stiu ca multi dintre membrii SEOpedia au un director web, dar parerea mea e ca le-a scazut importanta bine de tot in ultima vreme...de cand cu valul de article submittere si spammeri idioti care nu au stiut abuza de sistem cu bun simt.

Profetu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Vârstă
    43
    Posturi
    50
    Putere Rep
    34

Implicit

Salut.Eu in ultima vreme am probleme cu indexarea subpaginilor.La unele site-uri am observat ca indexeaza subpaginile pe sarite fara absolut nici o regula si am patit sa stau linistit ca pagina a ajuns in index si apoi sa fie iar scoasa.De curiozitate m-am uitat apoi urgent pe un site la care am lucrat mai de mult si am vazut ca micul director care il avea la parteneri si care odata avea PR 1 sau 3 pe toate cel putin 10 subpagini are acum doar 3 in index.Voi ce folositi :robots.txt ,sitemap sau alta metoda?Tot m-am ferit de chestii mai avansate dar cred ca a venit vremea.Parerea mea ca SEO-ul trebuie sa fie cat mai natural si orice faci sa te axezi pe calitate.Mai ales la linkuri.Ancora mi se pare geniala,5 linkuri cu ancora si primesti bost considerabil pentru keyword.Daca vrei sau ti se cere sa adaugi un keyword nou primul lucru faci linkuri cu ancora si astepti caci s-ar putea sa nu mai trebuiasca nici o modificare on-page.Salut.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu cumva sub-paginile care nu sunt indexate sunt prea adanci sa le gaseasca botii? Desi daca ai site-map, n-ar mai trebui sa fie problema asta.

Nu cumva au intrat in supplemental index?

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. sitemap.xml vs indexare naturală
    De vladimir în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 7th July 2009, 19:05
  2. Cum e mai bine?
    De Psyche în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th April 2007, 11:23
  3. Cum e mai bine ?
    De florin în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th April 2007, 13:34
  4. Cum e mai bine ?
    De OKT în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th August 2006, 09:13
  5. Cum e mai bine ?
    De florin în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 24th July 2006, 12:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •