treaba sta in felul urmator: prietenul nostru vrea sa faca 2 pagini care sa nu contina nimic concludent, ci o multitudine de cuvinte care sa ii atraga vizitatori. era si asta o idee inainte , ma gandeam sa o pun si eu in practica, sa creez o pagina cu un mic banner in ea, pe fond alb, cuvintele sa fie cu cerneala tot alba, sa nu fie obsevate de vizitatori ci doar de google, si apoi dupa 2 sec sa redirectioneze catre alta pagina. aveam o carte unde am citit acest procedeu, ideea e sa il pacalesti pe acel om care iti inspecteaza pagina, la google se stie , factorul uman stabileste daca paginile sa fie postate sau nu pe motorul lor de cautare. nu pot spune ca e vba de penalizare, ca nu are cu ce sa te penalizeze, ci doar sa nu te includa.
ideea mea e urmatoarea: nu trimite la google o pagina plina de cuvinte cheie, creaza ceva inteligent pe ea, pt ca persoana aceea sa o introduca in bza de date google, si dupa ce ai intrat, baga acelasi cuvant de 100 de ori dar pe fond alb. in mod sigur nu or sa te verifice.
Oricum , mare branza nu faci nici cu chestia asta.