Nu ma refer la cuvintele cheie. Sunt curios daca are vreo importanta folosirea in anchorul linkurilor a tagurilor <h> sau <strong>.
Nu ma refer la cuvintele cheie. Sunt curios daca are vreo importanta folosirea in anchorul linkurilor a tagurilor <h> sau <strong>.
au importanta in optimizarea pagini unde se afla dar nu au efect pt pagina la care face trimitere link-ul.
Mascka cred ca te inselianchor-ul este foarte important pentru pagina la care face trimitere link-ul.
Un caz din care se pot trage multe concluzii este cel al lui John Chow si link-urile cu "make money online".
Eu personal am citit despre asta pe JohnTP ( http://www.johntp.com/2007/06/02/the...f-anchor-text/ ) dar daca o sa cauti o sa gasesti si pe blog-ul lui John Chow si pe multe alte blog-uri.
Bla bla bla...
sourcer, ai dreptate. Dar si Maska are dreptateMaska a raspuns la intrebarea lui soldatu:
So, fii mai atentNu ma refer la cuvintele cheie. Sunt curios daca are vreo importanta folosirea in anchorul linkurilor a tagurilor <h> sau <strong>.![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
nu shtiu de ce vorbiti prostii dar astea is informatii care le detin doar motoarele de cautare . Daca cineva a facut modificari la anchor shi i s-a modificat pozitia pe motorul de cautare nu inseamna ca numai de aceea i s-a modificat pozitia , deci nu ai de unde sa afli chestiile astea. Eu balansez pe 3 locuri de o sapt fara sa fac nici un update la site .
e un balans generat ori de posibile schimbari de algoritm ori de posibile schimbari in siteurile celor de pe langa tine in SERP
Pai nu te supara, dar tot ce tine de SEO e oarecum speculatie, pentru ca nimeni nu stie cum functioneaza exact algoritmii motoarelor de cautare. Tot ce putem face e sa testam si sa ghicim. Ori anchor text-ul din inbound links e testat si retestat. Vezi aici un articol util:
Anchor Text Optimization | WebProNews
Si in plus, daca nu ar conta anchor textul linkurilor, de ce ar mai fi inclus Google un tool de testare a ancorelor care vin spre site-ul tau in Webmaster Central? Explicatii aici.
Edit: Soldatu, te referi la link-uri interne, sau inbound links? In link-uri interne, cred ca pastreaza valoarea tag-urilor <hx> si <strong> dar chiar nu stiu daca inbound linkurile au o greutate mai mare daca vin din <h> sau <strong>. Bunul simt imi spune ca da, dar trebuie facut research
Ultima modificare făcută de Tudi; 2nd January 2008 la 17:28.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)