Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Seo pentru o companie de top. Ati accepta?

teocatalin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    27th January 2016
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    36
    Posturi
    113
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    @teocatalin: exact la asta m-am gandit si eu, planificare si strategii. Dar tot atunci m-am intrebat "oare de ce a fost dat afara vechiul manager?" Nu stiu ce asteptari au, poate chiar nu sunt pregatit pentru astfel de pozitii.
    @neo: sedintele sunt zilnice, cel putin asa m-au informat. Se intalnesc toate dep. si discuta, planifica etc. Nu stiu ce sa zic..
    @floki: nu mane, am discutat personal cu ei timp de 2 sapt (telef, mail, whatsap).
    @Nichita: site-ul e impecabil, gen emag daca vreti o comparatie. Cred ca si asta a fost un motiv care m-a facut sa dau inapoi.
    Twigg, te-ai gandit ca vechiul manager a dorit ceva mai mult decat a fost ? Te-ai gandit ca a primit o oferta mai buna si de aceea a plecat ?!

Sincer, trebuia sa incerci ... incercare moarte n-are!

Si chiar daca nu stii ce trebuie sa faci, poti incerca sa inveti si sa te adaptezi, ca doar deh, nu ne-am nascut invatati

Eu acum 1 luna si ceva am primit o oferta la o companie din Constanta pentru un post de Junior SEO ( cred ca ma incadram la un grad mai mare... ) dar eu l-am refuzat pentru inca nu mi-am atins targetul(target pus de mine ptr companie) la compania la care sunt.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Eu am o curiozitate: de ce ai intrebat aici abia dupa ce ai refuzat? Voiai o confirmare ca ai facut bine? Ti-o dau eu: ai facut bine! Si vorbesc serios, cand este vorba despre TINE intotdeauna deciziile TALE sunt cele mai bune... Ai simtit ca nu esti pregatit si ai refuzat. Foarte corect! Poate n-ai mai condus niciodata o echipa, poate n-ai mai lucrat in conditii de stres, poate era un salt prea brusc, periculos... Un esec te poate termina pe cand cu pasi marunti, normali, poti ajunge mult mai departe.
    Singura greseala e ca nu ne-ai cerut parerea inainte de a refuza...

Tu vorbesti de o echipa de experti dar foarte bizar este si faptul ca nu au promovat un om din interior. Hmmm.... Ce sa fie, ce sa fie?

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Mishule, sunt multe intrebari pe care mi le-am pus si eu. Am pus intrebarea acum pentru ca m-am sucit fix cand sa-mi cumpar bilet de avion. La dracu, dadeau impresia ca sunt singurul om din lume care face seo, mi-au trezit multe suspiciuni. Nu vroiam chiar o confirmare, eram curios daca cineva a mai lucrat intr-o companie mare pe pozitii asemanantoare, poate ne prinde bine un sfat. Cine stie care dintre voi e urmatorul

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    Nu vroiam chiar o confirmare, eram curios daca cineva a mai lucrat intr-o companie mare pe pozitii asemanantoare, poate ne prinde bine un sfat. Cine stie care dintre voi e urmatorul
    Sunt curios cum ai primit propunerea. Ai aplicat tu la un anunt de job si te-au contactat ei sau..?

noos este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th October 2007
    Vârstă
    39
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Twigg, am o experienta oarecum asemanatoare, de lucru intr-o companie mare (am lucrat 2 ani, cam cu 12 ani in urma, ca SEO manager pt o companie din UK, cu multiple site-uri pe piata din US ). Zic asemanatoare pt ca am lucrat din RO (intreg departamentul de SEO era aici). Ce m-a facut sa plec (ei fiind multumiti de mine) : rapoarte peste rapoarte, sedinte interminabile, timp pierdut cu explicatii doar pt ca ei nu intelegeau partea tehnica a SEO + refuzul de a imi mari salariul care era mai mic decat al femeii lor de serviciu. Ajunsesem un car de stres ...so, asculta-ti instinctul si daca ai decis ca nu e de tine, ai incredere in decizia ta!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar Link pentru promovare site nisa: animale de companie
    De Suparici în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st August 2016, 23:13
  2. Head of SEO pentru companie internationala: Ask me anything.
    De openyourmind în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 21st March 2016, 23:32
  3. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 17th November 2010, 19:15
  4. Developer pentru cea mai mare companie de IT din lume
    De catalyst în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th February 2007, 17:14

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente