Blochează afișarea conținutului (niște widgeturi) care au nevoie de cookies.
Ce face Kaufland nu e ok.
Blochează afișarea conținutului (niște widgeturi) care au nevoie de cookies.
Ce face Kaufland nu e ok.
Din tot ce am inetels eu citind pe tema GDPR pe site-uri: daca omul da da folosesti cookie, daca da NU, nu folosesti. Punct. Mai naspa cu comentariile, ca daca ala nu vrea nu ar trebui sa pastrezi email-ul, da daca nu pastrezi... cum le mai afiseaza? Faci un formular de comment fara email si/sau website? Just nickname. Dar cu aia de apasa sa se aboneze?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Si www.softpedia.com face la fel. Si https://www.profit.ro/
Nu e neaparat vorba de cookies, pentru ca alea nu stocheaza informatii cu caracter personal. E vorba de acceptarea Politicii de Confidentialitate, chestie obligatorie. Trebuie cerut expres consimtamantul.
Nu se mai considera ca utilizatorul accepta tacit politicile, cum era pana acum pe cookies si puteai naviga linistit cu mesajul in josul paginii.
Atat timp cat nu colectezi date personale, capitolul/sectiunea Politica de Confidentialitate nu exista in relatia cu vizitatorul. Cand incepi sa colectezi date personale, atunci da.
Ce face Kaufland si altii nu e ok, in sensul ca imi conditioneaza accesul la continut de acceptarea politicilor de confidentialitate (nu mai spun ca plaseaza cookie-urile inainte de accept). Eu pot sa nu fiu de acord (si optiunea asta nu exista pe site-urile alea) si atunci sa am acces doar la continutul care nu necesita cookies (functionalitati, harti, controale video, alte widgeturi).
IP-ul e data cu caracter personal, poti fi identificat dupa el. Si e colectat si stocat de catre server.
Imi place cookiebot deoarece scaneaza mai adanc dupa cookies, dar nu o sa trec niciodata validarea aia din cauza clipurilor youtube care transmit info in SUA
Your website is: Not compliant
The following requirements in the General Data Protection Regulation (GDPR) and the ePrivacy Directive 2009/136/EC (ePR) have been tested:
Personal data is transmitted to 'adequate countries' only (GDPR)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)