1 out of 1 members found this post helpful.
Da, trebuie sa-ti faci griji. Cand magazinul tau ajunge `mare`, iti faci griji mai putin; pentru ca nu doar continutul conteaza.
1 out of 1 members found this post helpful.
La ce a spus Floky as adauga ca la multe dintre magazinele la care faci tu referire, continutul copiat reprezinta doar o mica parte din continutul paginii produsului.
La fel de bine poti observa ca sunt alte magazine, care nu sunt la fel de mari dar folosesc acelasi continut, pe care le gasesti prin paginile 3-4, dupa comparatoare si site-urile de afiliere.
Asa ca trebuie sa-ti faci griji...
1st August 2016, 01:21
2 out of 2 members found this post helpful.
Ca sa iti vorbesc din experienta proprie, am un client care avea un magazin pe o alta platforma, am exportat de acolo produsele si descrierile, la unul din producatori exista inca o data aceleasi descrieri pe site, si in felul ata nici macar dupa un titlu de 5-6 cuvinte nu reusesc sa fiu inaintea producatorului sau a vechiului site. Nu-s penalizat dar nici de 10 unici pe zi nu sare siteul. In plus are un blog la care adaug continut unic dar tot nu este indeajuns. Magazinul vechi, prost cum o fi inca vinde asa ca nu se va inchide si nici nu am resurse sa iau la mana cateva mi de produse sa le modific descrierea.
Sfatul meu e sa adaugi produse putine la inceput si cu descrieri cat mai ample si unice astfel incat sa fie cat mai bine vazut de google inca din primele zile de existenta.