Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Anumite magazine romanesti (foarte mari) au continut copiat, de ce sunt in top?

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    31
    Posturi
    458
    Putere Rep
    29

Question Anumite magazine romanesti (foarte mari) au continut copiat, de ce sunt in top?

Salut. Incercand sa abordez anumite nise dau peste magazine mari romanesti in topul cautarilor pe Google. Problema este ca multe dintre ele au acelasi continut/continut copiat (descrieri de produse sau specificatii). Cum pot sa ramana in top pe Google in felul asta? Daca voi copia si eu la randul meu aceleasi lucruri nu voi fi penalizat? Nu sunt expert dar inteleg ca e bine sa ai continut unic si sa nu copiezi din alte parti, si totusi cei mai mari nu isi pun problema asta. Trebuie sa imi fac griji daca copiez sau nu?

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    56
    Posturi
    301
    Putere Rep
    21

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Da, trebuie sa-ti faci griji. Cand magazinul tau ajunge `mare`, iti faci griji mai putin; pentru ca nu doar continutul conteaza.

C. Andrei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    19th January 2016
    Locaţie
    Bucureşti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    17

Implicit

E la mintea cocoşului....

Descrierile produselor şi specificaţiile vin din carte (sau aşa se presupune). Deci, nu prea au cum să fie diferite. Chiar dacă se dă copy-paste acelor texte, nu este absolut nici o problemă pentru că textele alea trebuie să fie acolo, şi nu altele.

Apoi, fii sigur că google ştie când un site e magazin online şi când e unul de prezentare (de ex).

Tu, când spui "Trebuie sa imi fac griji daca copiez sau nu?", te referi tot la un magazin online sau la alt tip de site ?

Deci, dacă ai un magazin online, nu văd sa fie o problemă în a copia descrierea produsului sau specificaţiile. Altfel, te joci pe pielea ta.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

La ce a spus Floky as adauga ca la multe dintre magazinele la care faci tu referire, continutul copiat reprezinta doar o mica parte din continutul paginii produsului.
    La fel de bine poti observa ca sunt alte magazine, care nu sunt la fel de mari dar folosesc acelasi continut, pe care le gasesti prin paginile 3-4, dupa comparatoare si site-urile de afiliere.
    Asa ca trebuie sa-ti faci griji...

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.328
    Putere Rep
    38

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ca sa iti vorbesc din experienta proprie, am un client care avea un magazin pe o alta platforma, am exportat de acolo produsele si descrierile, la unul din producatori exista inca o data aceleasi descrieri pe site, si in felul ata nici macar dupa un titlu de 5-6 cuvinte nu reusesc sa fiu inaintea producatorului sau a vechiului site. Nu-s penalizat dar nici de 10 unici pe zi nu sare siteul. In plus are un blog la care adaug continut unic dar tot nu este indeajuns. Magazinul vechi, prost cum o fi inca vinde asa ca nu se va inchide si nici nu am resurse sa iau la mana cateva mi de produse sa le modific descrierea.

Sfatul meu e sa adaugi produse putine la inceput si cu descrieri cat mai ample si unice astfel incat sa fie cat mai bine vazut de google inca din primele zile de existenta.

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Magazinele au si buget destinat promovarii lor iar mare parte din acesta pleaca spre Adwords.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Continut copiat/preluat
    De Maldinii în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th January 2012, 16:57
  2. Se poate numi continut copiat ?
    De valentin în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 17th November 2011, 19:28
  3. Detoate.biz - Continut copiat !
    De MaXz în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 5