Salutare,
De vreo 7 luni de zile am revenit in mediul online si am preluat un site care se ocupa cu vanzarea de electronice si electrocasnice. De cand am preluat site-ul tot analizez sa vad unde l-as mai putea imbunatatii.
Cand l-am preluat primul lucru pe care l-am constatat e ca din punct de vedere SEO era varza. Landing page-ul varza, url friendly varza, produse adaugate prost etc. Asa ca m-am pus pe treaba si am inceput sa modific template-ul acolo unde se putea imbunatati, am inceput sa fac seo per produs, per categorie, am generat url-uri friendly si treaba inca nu e gata.
Ca sa o iau pe scurt: am ales sa schimb template-ul deoarece nu este responsive ( DEMAX - Magazin online de electronice si electrocasnice! - varianta actuala, deocamdata) și acuma lucrez la această variantă care sper până săptămâna viitoare să fie gata - demax.ro/ax.jsp?setface=new . As avea nevoie sa ma ajutati cu ce as putea imbunatati mai mult noul template care este responsive, full width si mai bine structurat.
In momentul de fata site-ul in cauza are adaugate undeva la 8000 de produse pe care le actualizez din punct de vedere seo, deoarece predecesorul meu nu si-a dat interesul sa respecte regulile esentiale seo.
Analizând site-ul, unde credeți că aș putea imbunătăți pentru a se indexa mai bine pe google si sa castig cateva pozitii.
Ca și plan de promovare pe termen scurt, voi derula urmatoarele:
- promovare pe blog-uri mari. ex. arhi, zoso etc.
- link building
- prezenta agresiva pe retele sociale
- campanii de reduceri si oferte

Răspunde cu citat