Postat în original de
Benko Zoltan
Nu stiu la care siteuri te referi dar una dintre siteuri este reparatii-frigidere.com.
Am verificat profilul de linkuri la reparatii-frigidere.com sa vad de ce este in fata cu backlinkwatch.com. Asa la prima vedere dupa 5 minute consider ca siteul de mult trebuia sa fie penalizat la ce profil de linkuri are, spam in toata regula.
Nu a variat deloc ancora ea fiind in majoritatea cazului expresia reparatii frigidere, are mai multe siteuri cu aceeasi profil optimizat pe aceeasi cuvinte cheie pe care le-a legat sitewide si continut duplicat in descriere de pe alte siteuri (verificat cu duplichecker.com) etc. Probabil asa este deja de ani de zile, concurenta nu este una puternica asa ca a ramas pe loc. Nu ar trebui sa fie greu sa-l depasesti cu cateva linkuri bune si continut de calitate.
Parerea mea ca pentru o afacere un domeniu EMD nu ofera atata credibilitate ca un brand, acest lucru insa nu influenteaza pozitia in
serp, eventual numarul clickurilor primite indiferent de pozitia in google. Personal mai rar dau click pe un EMD
pentru ca stiu din experienta ca aceste tipuri de domenii nu ofera neaparat produsul sau serviciul de care am nevoie ci ma va trimite pe un alt site. Nu este o regula generala ci comportamentul meu pe internet.
1. exact asta inseamna avantajul unui EMD, nu trebuie sa variezi asa de mult ca la "brand", ai nevoie de links mai putine si mai putin bune.
2. Vorbim de reparatii frigidere, ai inceput si tu cu brand? Daca firma se numeste reparatii frigidere srl, este brand atunci? 90% din cautarile online NU sunt cautari de brand.
3. Adica tu daca cauti sa-ti repari frigiderul, nu dai click pe "reparatii frigidere" pentru ca este emd? Cauti emag?
Ultima modificare făcută de Tom; 29th July 2015 la 13:46.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.