Postat în original de
Olivian Breda
De asta sunt pe forum, să evoluez. Mă aștept însă să pot discuta în condiții normale.
Pentru mine este clar, nu intelegi nimic din ce-ti spun, iar seo pentru tine este doar "citit de bloguri" si copy-paste. Dupa 1 an pe forum, esti la acelasi nivel si indiferent de ce-ti explic, nu vrei sa intelegi. Acum 1 an erai complet pe langa subiect, topicul cu biserica (unul dintre primele tale posturi) este de referinta, acum vad ca esti la acelasi nivel, asa ca nu cred ca are sens sa discutam amandoi, pur si simplu nu intelegi.
Ca sa evoluezi trebuie sa optimizezi cateva zeci de site-uri, pe nise complet diferite, sa ai acces zi de zi la datele tale pe baza carora sa tragi concluzii, iar dupa sa aduci pe forum cateva studii de caz pe baza carora sa discutam. Poti sa faci asa ceva? Asta se numeste mai exact SEO.
Incearca sa nu mai dai sfaturi, daca tot ceea ce poti este un "copy-paste" de la altii si poate intelegi ca seo inseamna sa rankezi site-uri si nu sa citesti bloguri.
Eu te-am trecut in categoria celor care vorbesc din carti, nu au optimizat un site ever, dar dau sfaturi (sau mai grav, tin/vand cursuri)!
Cred ca e vremea sa te demonstrezi (personal) si sa nu te ascuzi zi de zi dupa copy-paste!
---------------
Topicul este despre un subiect banal, discutat in trecut pe forum si este genul de topic unde userii noi (cu sau fara reputatie) pot raspunde si pot contribui "la comunitate".
Nu are sens ca eu (sau altii cu vechime) sa raspundem in toate topicurile simple, pentru ca atunci comunitatea nu poate creste (cum sa fac 30 de posturi? cum sa obtin reputatie pozitiva? nu am ce scrie, e forumul plin de info! etc). Asa ca DA, nu-mi permit sa raspuns in orice post, dar daca cauti sa citesti ceva, sigur gasesti un blog despre acest subiect.
Da, raspund cand consider ca cineva a postat o aberatie, pentru ca in acest fel cei care citesc astazi/maine/peste un an topicul sa nu considera ca pe seopedia sunt doar useri care nu au optimizat ever un site dar isi dau cu parerea!
90% dintre cei care cer sfaturi pe forum, o fac pentru afacerea lor. DA, de acolo isi castiga o mica/mare parte din banii lor. NU poti posta tampenii, doar asa ca sa "dai sfaturi", pentru ca nu este ok.
Ultima modificare făcută de Tom; 28th July 2015 la 23:24.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.