Din ca am citit eu pe aici , pozitionarea in serp , este influentata si daca siteul tau e optimizat pentru mobile sau nu.
Siteul din semnatura e optimizat pentru mobile?
Cum se face optimizarea pentru mobile daca ai un site pe wordpress?
Din ca am citit eu pe aici , pozitionarea in serp , este influentata si daca siteul tau e optimizat pentru mobile sau nu.
Siteul din semnatura e optimizat pentru mobile?
Cum se face optimizarea pentru mobile daca ai un site pe wordpress?
Poti sa vezi si singur aici daca e sau nu! https://www.google.com/webmasters/to...bile-friendly/
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Pentru a vedea cat de mobile-friendly e siteul tau foloseste-te de ce ti-a dat Rapsodia mai sus si, foarte important, intra chiar tu de pe un telefon mobil si o tableta pe site-ul tau pentru a vedea cat de bine proportionat e, cum se vede textul, imaginile, tot.
Si daca nu te pricepi sa-ti optimizezi tema sa o aduci la stadiul de mobile friendly, poti folosi un plugin care genereaza un index optimizat pentru tablete/telefoane. de exemplu, eu folosisem la un moment dat, WpTouch Pro. Usor de customizat, chiar si un incepator in Wordpress ii poate da de cap.
Mai sunt alte pluginuri cu siguranta, insa eu l-am folosit pe ala si-l pot recomanda cu incredere. Mi se pare ca (sigur) gasesti si versiunea non pro cu mai putin features.
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
Văd că există interes pe acest subiect. Am să fac un scurt tutorial de optimizare, pe blog.
Am optimizat tema scrisă de mine astfel încât să fie mobile friendly, iar în PageSpeed Insights obține 89 / 100 pe Mobil respectiv 95 / 100 pe Desktop.
"Va urma..."
Scriu pe BogdanAnghelina.ro.
Poti folosii pentru siteul tau wordpress o tema creata in bootstrap sa fie responsive si in functii sa adaugi un Viewport iar daca verifici cu serviciul de la Google vei vedea ca tema ta va fi mobile friendly. E cel mai simplu mod sau daca nu folosesti un plugin care sa faca in mod automat toata treaba.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)