Un site nou, lansat de mine, are responsive si merge foarte bine, vezi aici
Recomandarea mea este responsive.
Un site nou, lansat de mine, are responsive si merge foarte bine, vezi aici
Recomandarea mea este responsive.
Redirectul către m.site are 3 mari neajunsuri:
1) volumul de muncă e mai mare, ai de întreținut 2 site-uri - dacă modifici site, faci un efort și pentru m.site
2) varianta site (mai complexă) poate fi accesată pe tablete cu ecran mai mare - ce faci dacă userul nu vrea m.site? Poți face tot felul de artificii, dar cu altă muncă
3) nu rezolvi definitiv problema, doar o muți pe m.site pe care va trebui fie să-l faci responsive, fie să mergi mai în detaliu pe pads, smartphones și phones; ca să nu mai vorbim că trebuie să actualizezi mereu scriptul de redirect ca să ții pas cu dispozitivele noi
Faci redirect când ai resurse în exces, în rest mergi pe responsive! Simplu și eficient.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
este doar un template diferit, continutul este acelasi dar afisat intr-un alt template accesibil printr-un subdomeniu
se poate face la fel cum e la hotnews.ro buton in meniu in care sa aleaga varianta desktop, mobil sau tableta
cei ce vand publicitate au nevoie si de o varianta de site cu dimensiuni fixe pentru a putea integra banere si reclama cu dimensiuni fixe, si daor pe cei de pe mobil sa ii redirectioneze catre o varianta in care au alte cerinte de afisare
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Acelasi mesaj l-am primit si eu si, neavand responsive, am cautat o solutie cat mai ok. Te sfatuiesc sa incerci pluginul wp-touch. Merge ok si este foarte friendly. Vezi ca are si varianta PRO si ti-o pot trimite, daca te ajuta. Lasa-mi un private mes.
In mod normal cel mai profi ar fi sa-l redirectionezi spre un subdomeniu specia pt mobile. Dar acel domeniu sa aibe site-ul in varianta mobila foarte bine facut daca nu mai bine treci pe varianta cu responsive.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)