Buna,
Am doua site-uri: x.ro si y.ro total diferite
Se da pagina interna x.ro/cum-sa-vinzi-usor
De ce google gaseste ca si pagina duplicat y.ro/cum-sa-vinzi-usor ?
Exemplu
Buna,
Am doua site-uri: x.ro si y.ro total diferite
Se da pagina interna x.ro/cum-sa-vinzi-usor
De ce google gaseste ca si pagina duplicat y.ro/cum-sa-vinzi-usor ?
Exemplu
Pentru ca ai 2 site-uri identice
Intrebarea ta este inutila. Daca 2 site-uri sunt identice, normal ca google le vede duplicate.
Cand zici total diferite, te referi la nume banuiescContinutul este acelasi!
exemplu
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
intra intai pe meritangajt.ro si apoi pe meritacitit.ro si o sa vezi ca sunt TOTAL diferite. cel cu locuri de munca nu are certificat ssl instalat.
Alex, nu te inteleg. Ti-am raspuns mai sus cu exemplu clar, ce E DIFERIT?
Sunt 2 site-uri identice pe acelasi IP, ce NU E CLAR?
ssl este setat gresit! Vezi ca ssl cere ip unic si e pentru un site, nu pentru mai multe.
Ai 2 site-uri clona, pe acelasi ip cu ssl setat gresit.
Dupa ce rezolvi problemele de mai sus, ne auzim cu alte intrebari.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
O alta teorie pe care am primit-o e ca merit angajat e subfolder al lui merita citit pentru ca asa e structura conturilor administrate prin Cpanel, sa vad ce pot face in privinta asta
Este subdomeniu si folder. Dar asta nu prea explica problema continutului duplicat. Adica link-ul ar avea forma domeniu2.domeniu1.ro sau domeniu1.ro/domeniu2.ro. Presupun ca cele doua au baze de date diferite. Sau nu?. Chiar nu inteleg cum ai reusit chestia asta...
Da, au baze de date diferite, de-asta nu pricepeam ce vrea sa spuna Tom prin site-uri identice
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)