Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: O strategie de SEO prin care nu ai concurenta pe prima pagina la Google

Olivian Breda este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    42
    Posturi
    216
    Putere Rep
    27

Post O strategie de SEO prin care nu ai concurenta pe prima pagina la Google

Magento multi store - SEO - magazine nisate pe 1 cuvant cheie | ECOMpedia - powered by GPeC : Magento multi store - SEO - magazine nisate pe 1 cuvant cheie | ECOMpedia - powered by GPeC

"Descoperind Magento multi store mi-au venit 2 idei:

1. sa lansez cate un site si mai nisat pe fiecare categorie mare de produse pe care le aveam si care se cauta pt vanzare, iar SEO sa folosesc 1 maxim 2 cuvinte cheie.

2. Sa lansez online mai multe site-uri ca si site-ul principal, dar pe fiecare sa il promovez SEO pe 1, maxim 2 cuvinte cheie relevante, pt a urca mai usor pe google.

ATENTIE: totul este prin Magento-multi store

Astfel, am ajuns ca intr-un an de zile, la o cautare pe google dupa un cuvant cheie din segmentul meu de piata din 10 pozitii pe prima pagina 7 sa fie ale mele.

Fiecare site nisat pe 1 maxim 2 cuvinte cheie a urcat pe google fara un efort prea mare seo off page ci doar unul on page.

Bineinteles nr clientilor a crescut si la fel si vanzarile.

Intrebare: exista vreo lege care sa interzica asa ceva? Este vreo problema cu aceasta procedura de marketing, adica sa ai 5,10,20,50,100 de magazine, cate vrei tu, in spate aceiasi firma? Poate ajung ca pe prima pagina din 10 pozitii toate sa fie ale mele si site-urile concurentilor mei sa ajunga pe pagina 2, este vreo problema aceasta dpv legislativ sau din oricare alt pdv?"

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Ar ajuta cuvintele cheie.
    Legal e, nu am auzit sa fie lege care sa impuna un anume nr fix de site-uri pt o firma. Google avea la greu
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    42
    Posturi
    216
    Putere Rep
    27

Implicit

Era o vreme când la "filtre de apă" apăreau doar magazine h2o international
    https://www.google.ro/search?q=filtre+apa&gws_rd=ssl

Sau mai e strategia să cumperi magazine online mici din nișa ta, și să păstrezi doar brandul și magazinul, produsele și livrarea făcând-o doar tu.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Olivian Breda Vezi Post
    Magento multi store - SEO - magazine nisate pe 1 cuvant cheie | ECOMpedia - powered by GPeC : Magento multi store - SEO - magazine nisate pe 1 cuvant cheie | ECOMpedia - powered by GPeC

"Descoperind Magento multi store mi-au venit 2 idei:

1. sa lansez cate un site si mai nisat pe fiecare categorie mare de produse pe care le aveam si care se cauta pt vanzare, iar SEO sa folosesc 1 maxim 2 cuvinte cheie.

2. Sa lansez online mai multe site-uri ca si site-ul principal, dar pe fiecare sa il promovez SEO pe 1, maxim 2 cuvinte cheie relevante, pt a urca mai usor pe google.

ATENTIE: totul este prin Magento-multi store

Astfel, am ajuns ca intr-un an de zile, la o cautare pe google dupa un cuvant cheie din segmentul meu de piata din 10 pozitii pe prima pagina 7 sa fie ale mele.

Fiecare site nisat pe 1 maxim 2 cuvinte cheie a urcat pe google fara un efort prea mare seo off page ci doar unul on page.

Bineinteles nr clientilor a crescut si la fel si vanzarile.

Intrebare: exista vreo lege care sa interzica asa ceva? Este vreo problema cu aceasta procedura de marketing, adica sa ai 5,10,20,50,100 de magazine, cate vrei tu, in spate aceiasi firma? Poate ajung ca pe prima pagina din 10 pozitii toate sa fie ale mele si site-urile concurentilor mei sa ajunga pe pagina 2, este vreo problema aceasta dpv legislativ sau din oricare alt pdv?"
    1. Multi-store au aproape toate platformele ecommerce. Nu conteaza ce platforma este.

2. Strategia este veche, se rankeaza mai usor un site nisat fata de un brand.

3. Cele 7 pozitii, inseamna o nisa foarte slaba, deci nu era necesar punctul 2, decat pentru A-B testing.

4. Nu exita lege pentru nr de pozitii, exista doar Google. Orice concurent care face raport, implica disparitia site-urilor. Fiind o nisa foarte slaba, nu exista concurent care sa stie de raport.

5. Nici o nisa buna, nu are concurenti care dorm. O nisa buna implica servicii seo, iar agentia se ocupa de restul.

Nu are nici o legatura cu multistore, faptul ca are 7 pozitii din 10. Nisa este slaba, putea sa aibe 10 wp-uri, cu cate 1 articol, deci nu platforma il rankeaza.

Un post de genul asta incepe cu: Nisa cu 1 mil cautari lunar, top 10 site-uri autoritate, brands, etc. Dupa 7 luni am reusit sa: a,b,c. Fara astfel de informatii, putem posta orice, pentru ca oricine rankeza 10 site-uri pe tenesi dama cu siret, doar din onpage + emd.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    42
    Posturi
    216
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Mulțumesc de răspuns și explicații.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Unicul, dar unicul lucru care conteaza este contorul de $$$
    Altceva nu conteaza. Poti sa ai 10/10 siteuri pe google daca scoti o coacaza ... te-ai muncit degeaba.
    Rad de cei care se lauda cu trafic, cu j'de'mii de unici ... altii care se lauda cu Likes...
    Olivian, daca ti-au saltat vanzarile si ti-a crescut contul, asta e cel mai important lucru si bravo tie ca ziceai ca exact asta s-a intamplat.
    Restul ... e glorie desarta .. Shares/Likes/Tweets/Uniques/etcetcetc.. $$ e singurul contor care iti pune paine pe masa.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    42
    Posturi
    216
    Putere Rep
    27

Implicit

Studiul de caz cu strategia nu îmi aparține, l-am preluat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut persoana care ma poate aduce si mentine pe prima pagina a lui G.
    De valentino în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 12th February 2013, 14:31
  2. Prima pagina la Google cu numai 30 linkuri
    De stefaniavoiku în forumul Link Building
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 31st March 2012, 22:59
  3. Negocieri: prima pagina in google
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th February 2011, 10:29
  4. Disparitie prima pagina din indexul Google
    De mobshop în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th February 2007, 09:27
  5. Caderi de pe prima pagina de la Google
    De dary5ro în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 11th December 2006, 20:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.