Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Mai merge schema cu linkuri reciproce intre propriile site-uri ?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    Toate site-urile mele penalizate de acuma 1 an au revenit si rankeaza primele locuri.Tin sa spun ca nu am facut nimik ,nu au link-uri doar directoare,au toate duplicat content full.
    Multa teorie si nimik concret,tom din punctul tau de vedere e ok(detii site-uri care nu au cum sa cada la serp).Deci cum o dai tu ai un raspuns,fii dragut si raspunde-mi la pm care ti l-am dat acum 2 saptamani cu ce mi-ai cerut,si spunemi cum vezi toate site-urile fara linkuri si cu spam pe ele si cu duplciat content si cu taguri si cu etc..rankeaza in fata site-urilor de calitate fresh content ,fara farm,cu un desing de 2014.
    Hakuna dascalescu a zis in cateva luni paote sa fie si 11 luni ,tu tare rau te-ai mai facut.....cu colegi.
    Update din mai, a scos penalizarile vechi. Ori e bug, ori au expirat. E irelevant ca si-au revenit, relevant este ca le-a anulat penalizarea.

La duplicate content sa nu faci o confuzie. Duplicate e pentru site-urile mici si slabe, cele puternice adora duplicate, pentru ca ele rankeaza. Poti sa ai super content, daca 4-5 ziare il copiaza, nu rankezi ever(peste ele) pe contentul tau. (daca ar specifica sursa, am discuta altfel, dar cine pune link?)
    La produse, nu este duplicate content. Ideal e sa nu ai duplicate, pentru ca majoritatea au magazine mici (slabe dpdv seo), asa ca nu rankeaza ever. Sansa lor e sa aduca plus valoarea la produs = content unic, dar asta nu inseamna ca ai penalizare daca ai content duplicate, pur si simplu esti prea "mic" ca sa rankezi. Sper ca ne intelegem aici.

NU stiu de ce pm zici, mai trimite o tura, am multe si le sterg des, e posibil sa nu-l mai am. PM pls.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    45
    Posturi
    138
    Putere Rep
    22

Implicit

E posibil ca site-ul sau site-urile respective sa aiba si backlinkuri ascunse, invizibile pentru Ahrefs, Majestic, Moz, SEO Spyglasss, etc. Insa la fel de bine exista si varianta sa site-urile respective sa rankeze doar cu linkurile care le vezi, am vazut exemple si pe .ro de site-uri care nu ar trebui sa fie pe prima pagina. Evident sunt mai multe variabile in calcul la ranking decat putem noi sa ne imaginam. Sunt sigur ca in orice nisa alegi, daca faci o analiza a top 10 vei gasi minim 1 site care dupa criteriile normale nu are ce cauta acolo.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum sa folosesti Schema.org
    De Krumel în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 11th June 2020, 18:47
  2. www.site.com merge din cand in cand, site.com merge. Problema Dns?
    De Alexandru Sima în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 1st November 2013, 15:18
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 17th December 2012, 14:57
  4. linkuri intre sudomeniile aceluiasi domeniu
    De username în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th January 2010, 16:20
  5. Sunt considerate linkuri reciproce?
    De beeuser în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 19th July 2008, 09:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •