Postat în original de
scoopo
Toate site-urile mele penalizate de acuma 1 an au revenit si rankeaza primele locuri.Tin sa spun ca nu am facut nimik ,nu au link-uri doar directoare,au toate duplicat content full.
Multa teorie si nimik concret,tom din punctul tau de vedere e ok(detii site-uri care nu au cum sa cada la
serp).Deci cum o dai tu ai un raspuns,fii dragut si raspunde-mi la pm care ti l-am dat acum 2 saptamani cu ce mi-ai cerut,si spunemi cum vezi toate site-urile fara linkuri si cu spam pe ele si cu duplciat content si cu taguri si cu etc..rankeaza in fata site-urilor de calitate fresh content ,fara farm,cu un desing de 2014.
Hakuna dascalescu a zis in
cateva luni paote sa fie si 11 luni ,tu tare rau te-ai mai facut.....cu colegi.
Update din mai, a scos penalizarile vechi. Ori e bug, ori au expirat. E irelevant ca si-au revenit, relevant este ca le-a anulat penalizarea.
La duplicate content sa nu faci o confuzie. Duplicate e pentru site-urile mici si slabe, cele puternice adora duplicate, pentru ca ele rankeaza. Poti sa ai super content, daca 4-5 ziare il copiaza, nu rankezi ever(peste ele) pe contentul tau. (daca ar specifica sursa, am discuta altfel, dar cine pune link?)
La produse, nu este duplicate content. Ideal e sa nu ai duplicate, pentru ca majoritatea au magazine mici (slabe dpdv seo), asa ca nu rankeaza ever. Sansa lor e sa aduca plus valoarea la produs = content unic, dar asta nu inseamna ca ai penalizare daca ai content duplicate, pur si simplu esti prea "mic" ca sa rankezi. Sper ca ne intelegem aici.
NU stiu de ce pm zici, mai trimite o tura, am multe si le sterg des, e posibil sa nu-l mai am. PM pls.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.