Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Strategii de optimizare

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

bambo0cha pentru inceput citeste toate informatiile de pe forum si pe urma vorbim.
    PS: bine ai venit.
    :hi:
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

dexter este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th April 2005
    Vârstă
    42
    Posturi
    213
    Putere Rep
    39

Implicit

:hi: eu unul dupa ce am stabilit cuvintele cheie incer sa imi promovez site-ul cat mai bine si mai simplu(In inscriu in cateva directoare, verific daca exista linkuri gresite, verific titlurile paginilor si astept google-ul) :lol:
    Nu forta, foloseste un ciocan mai mare.
    Stiri IT, calculatoare, telefoane

Razvan Pop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    44

Implicit

bambo0cha, te rog sa pui intrebari legate de orice termen sau element in sectiunea Utile.
    Cu stima,
    Razvan Pop

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

O sa incerc sa realizez un scurt rezumat al pasilor pe care i-as urma eu la crearea/optimizarea unui site.

1.Ideea sitului - ideea centrala a sitului, ce vreau sa public, ce resurse am, marime site.

2.Studiul concurentei - studiez ce alte situri mai sunt pe viitorul meu domeniu de activitate - cat de bine sunt optimizare, numar vizitatori, studiez cuvintele cheie optimizate de concurenta.

3.Stabilesc keywords - ce cuvinte urmaresc pentru a le optimiza - un keyword poate fi format dintr-un cuvant sau mai multe cuvinte - keywords principale ( sunt cuvintele greu de optimizat, unde exista concurenta serioasa Ex. calculatoare -salut razvane- - acestea presupun un timp indelungat de munca, cu multe IBLs-uri catre site) si keywords secundare ( cuvinte care sunt usor de optimizat -concurenta scazuta - Ex. "imprimanta hp deskjet 6840". ) - cu cat keywords-urile sunt mai multe cu atat mai bine, dar important e sa ma axez la 1-3 cuvinte pe pagina.

4.Nume domeniu - incer sa fie un keyword (keyword principal al sitului. Ex. referate, calculatoare, bancuri, etc) sau un cuvant foarte usor de tinut minte - preferabil amandoua ipostaze in acelasi cuvant.

5.Structura site - cum o sa aranjez informatiile in pagini in asa fel incat sa fie usor de gasit, sa fie aerisit, design atragator (face foarte mult un design bine realizat - da credibilitate sitului, incredere), ce script o sa folosesc.

5.1. <title> - o sa adaug titluri diferite pe fiecare pagina, cu cate 1-3 cuvinte cheie in title.

5.2 <meta> - meta name="description" -alcatuiesc o scurta descriere a pagini in care introduc si cuvintele cheie), meta name="keywords" - introduc cuvinte cheie pagina, separate prin virgula.

5.3 <body> - construiesc in asa fel continutul incat cuvintele cheie sa se repete intr-un mod neobservat de vizitatori de 4-8 ori (in functie de dimensiunile pagini) in felul urmator

- printre primele cuvinte text din <body> sa exista keyword.
    - folosesc tag-ul <h1> o singura data, cel mult 2 in care sa introduc cuvant cheie.
    - alte cuvinte cheie aleator pe pagina
    - printre ultimele cuvinte ale pagini - adaug keyword.

-alt - pentru fiecare imagine din site voi realiza o scurta descriere - daca este cazul adaug keyword.
    -link title - fiecare link va avea o descriere catre pagina de destinatie - de obicei keyword-urile de pe acea pagina.

(a nu se folosi keywords ascunse in cod sau invizibil pe pagina - riscati banarea totala si definitiva de pe google).

6.Denumirea fisier - adaug cuvant cheie in denumire fisier.
    -in caz de continut dinamic tip *.php?id=53etc folosesc htacces cu mod_rewrite pentru a crea pagini statice (preferate de google).
    -in caz de keyword multiplu Ex. cuvant cheie pagina o voi salva astfel: cuvant-cheie.html - google o sa le considere ca si 2 cuvinte diferite.

7. tot ce am scris mai sus reprezinta doar o parte a procesului de optimizare on-page si sunt sigur ca am sarit peste multe. Este doar o parere personala, orice comentariu este bine venit. Copyright ben.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Multumim Ben, pentru informatii si timpul alocat.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Optimizare CTR
    De Tudi în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th January 2008, 12:51
  2. Optimizare Forum
    De Tudi în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 13th January 2008, 12:29
  3. Strategii de optimizare
    De opeth în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th July 2007, 10:30
  4. Optimizare URL
    De biaterm în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 12th December 2006, 09:41
  5. optimizare
    De fahren în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th September 2005, 09:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •