Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Site in engleza, 2000 de articole traduse din romana, trafic = 0

whatafy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th January 2014
    Vârstă
    42
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit Site in engleza, 2000 de articole traduse din romana, trafic = 0

Salutare,
    sper ca postez unde trebuie este prima mea postare pe acest forum si sper sa va dati cu parerea la o situatie ciudata.

Am un site in romana bodygeek.ro care merge foarte bine din punct de vedere al traficului pe Romania, desi este nou avem cateva mii de vizite pe zi. Am zis sa traduc totul si in engleza pentru ca avem articole de 600-1500 cuvinte si ar trebui sa se castige mult mai mult.

Asa ca am creat acum 5 luni domeniul dailyhealthbeauty.com si am inceput sa traduc articolele, am tradus foarte multe peste 2.000 articole.

Initial aceste 2000 de articole le-am pus pe whatafy.com unde am avut traduse peste 10.000 de articole din Romana (de pe site-urile ce imi apartin) si aveam un trafic de 10-15.000 pe zi. Faceam doar 300-400 euro pe luna cu el si mult trafic venea pe articole slab calitative gen galerie foto cu ceva anume. De aceea am decis mutarea fiecarei categorii pe un domeniu. De cand am mutat categoria si am sters articolele de pe whatafy.com au trecut 5 luni bune si nu am deloc trafic, 5-10 vizite pe zi, mai intru eu, mai adauga colega articolele ce inca se traduc.

Nu inteleg de ce nu este deloc trafic, am incpeut un alt site si am pus 5 articole si acolo deja incep sa am 40-50 pe zi dupa doar o saptamana. Sa fie problema ca le-am publicat toate 2000 deodata, a fie problema ca au fost inainte pe alt domeniu ? A mai avut cineva o experienta asemanatoare ?

Sa fi fost inainte domeniul cumparat si l-au abaondat pentru ca este o problema cu el ?

Am decis sa stau cu el asa un an de zile si daca nu se vede nimic voi muta totul pe alt domeniu sau pe domenii mai multe si voi publica mai RAR, gen un articol pe zi.

Va astept cu pareri.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

De clarificat, aceste 2000 de articole au fost publicate in alta parte, le-ai sters de acolo si pus pe un site nou, fara redirect, fara nimic, si toate 2000 deodata?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th January 2014
    Vârstă
    42
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

DA, exact aia am facut

Nu am putut sa le fac redirect ca a fost pe wordpress si erau categorii cu link-uri directe la articole. La fel am facut cu bodygeek.ro, articolele erau pe un portal mare unde aveam peste 500.000 vizite, si le-am scos ca sa le pun pe site-uri nisate, acela din prima a inceput sa mearga si sa aiba trafic ajungand la cateva mii pe zi si e in crestere.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Le-ai tradus manual sau cu vreun soft?
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th January 2014
    Vârstă
    42
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Cu google translate

Am platit oameni sa le traduca, sunt destul de bine traduse cu foarte putine greseli, am pus pe cineva sa mai si corecteze. Dar se vede asta daca citesti cateva articole.

Am multe site-uri, nu imi permit sa imi bat joc de munca chiar in halul de traducere automata. Nica ca sunt perfecte nu ma laud, dar am gasit site-uri mult mai proaste ce stau super bine in Gogu.

Efectiv nu inteleg, ori e lipsa backlink-urilor, da nici atunci nu se explica, ori s-a speriat gogu cand a vazut atatea articole dintr-o data si m-a bagat in sandbox de unde sper sa ies ... sau nu stiu, ziceti si voi.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Alexa rank spune ca majoritatea traficului de pe whatafy.com provine din India , nu e de mirare ca nu produce mult, cu articolele clar ai facut o tampenie...

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Cat timp a trecut de cand ai sters articolele de pe vechiul site si pana cand le-ai publicat pe nou site? Cel mai probabil este ca noul site, sau noile situri sa fie penalizate pentru continut duplicat.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

De ce nu incerci sa profiti si tu de oferta lui Tom?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th January 2014
    Vârstă
    42
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

PhoeniXman, tu nu ai citit nimic, faci cumva maraton de adunat postari ?

Pe whatafy faceam bani dar nu suficienti, acolo era totul ok, acceptabil. Citeste sa vezi care este problema. Pe whatafy nu au decat sa nu mai intre nimeni si nici nu intra de altfel ca am sters tot, am pus recent un script de questions si answers sa fie ceva, nu este prioritar.

Vicarious, a durat cam 2 saptamani - 1 luna pana am mutat, si eu m-am gandit la asta, dar google a vazut ca articolele sunt deja sterse, ele nu mai exista nicaieri decat pe dailyhealthbeauty.com. Cineva a zis sa astept 6 luni ca atat dureaza pana isi curata complet cacheul google, si atunci s-ar putea sa am noroc sa isi dea seama ca doar aici sunt si sa vedem pe urma ce se intampla.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de whatafy Vezi Post
    Vicarious, a durat cam 2 saptamani - 1 luna pana am mutat, si eu m-am gandit la asta, dar google a vazut ca articolele sunt deja sterse, ele nu mai exista nicaieri decat pe dailyhealthbeauty.com. Cineva a zis sa astept 6 luni ca atat dureaza pana isi curata complet cacheul google, si atunci s-ar putea sa am noroc sa isi dea seama ca doar aici sunt si sa vedem pe urma ce se intampla.
    Google nu intuieste ca ai mutat tu situl daca nu faic redirect. Articol sters pe site nu inseamna articol sters din google, ramane in cache o vreme buna.

Care e diferenta dintre ce-ai facut tu si "mi-am facut site folosind articole de pe net care intre timp au fost sterse"?

Nu e nimic natural in ce-ai facut, de la lipsa redirect la adaugat brusc 2000 articole, e normal sa para suspect.

Numai bine.
    Retired

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scriu articole în română și engleză
    De kelt în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 18th October 2023, 18:46
  2. Traduc articole din Engleza in Romana!
    De palaghianu în forumul Continut web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 2nd November 2011, 04:21
  3. scriu articole in romana, engleza
    De grey10 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2010, 00:25
  4. scriu articole in limba romana, engleza
    De hodis nicoleta în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th November 2010, 20:01

Permisiuni postare