Site in engleza, 2000 de articole traduse din romana, trafic = 0
Salutare,
sper ca postez unde trebuie este prima mea postare pe acest forum si sper sa va dati cu parerea la o situatie ciudata.
Am un site in romana bodygeek.ro care merge foarte bine din punct de vedere al traficului pe Romania, desi este nou avem cateva mii de vizite pe zi. Am zis sa traduc totul si in engleza pentru ca avem articole de 600-1500 cuvinte si ar trebui sa se castige mult mai mult.
Asa ca am creat acum 5 luni domeniul dailyhealthbeauty.com si am inceput sa traduc articolele, am tradus foarte multe peste 2.000 articole.
Initial aceste 2000 de articole le-am pus pe whatafy.com unde am avut traduse peste 10.000 de articole din Romana (de pe site-urile ce imi apartin) si aveam un trafic de 10-15.000 pe zi. Faceam doar 300-400 euro pe luna cu el si mult trafic venea pe articole slab calitative gen galerie foto cu ceva anume. De aceea am decis mutarea fiecarei categorii pe un domeniu. De cand am mutat categoria si am sters articolele de pe whatafy.com au trecut 5 luni bune si nu am deloc trafic, 5-10 vizite pe zi, mai intru eu, mai adauga colega articolele ce inca se traduc.
Nu inteleg de ce nu este deloc trafic, am incpeut un alt site si am pus 5 articole si acolo deja incep sa am 40-50 pe zi dupa doar o saptamana. Sa fie problema ca le-am publicat toate 2000 deodata, a fie problema ca au fost inainte pe alt domeniu ? A mai avut cineva o experienta asemanatoare ?
Sa fi fost inainte domeniul cumparat si l-au abaondat pentru ca este o problema cu el ?
Am decis sa stau cu el asa un an de zile si daca nu se vede nimic voi muta totul pe alt domeniu sau pe domenii mai multe si voi publica mai RAR, gen un articol pe zi.
Va astept cu pareri.