TripSocializer mi se pare varianta cea mai potrivita pentru acea "comunitate online/social network in domeniul travel"
Succes!
TripSocializer mi se pare varianta cea mai potrivita pentru acea "comunitate online/social network in domeniul travel"
Succes!
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Cu toate ca nu am o idee formata despre ce titlu i-as da eu, cred ca variantele mentionate pana acum sunt bune dar net inferioare unei solutii unde se alege o combinatie de litere (chiar daca nu neaparat un cuvant in adevaratul sens) care sa rezoneze cumva si sa fie usor de retinut. Pe alt domeniu de activitate as putea realiza o comparatie cu WizzAir. Adica ceva scurt, usor de retinut si pe care sa nu trebuiasca sa il treci la bookmarks pentru ca nu iti mai aduci aminte a doua zi cum se chema site-ul ala misto. Ce parere ai de tripper.com? (poate insemna si One who is taking a short pleasure trip.)
citeva sugestii, poate nu cele mai bune
trip4net.com
net2trip.com
trip2net.com
succes
tripper.com nu e liber , doar tripper.co for sale : 280 USD
Era doar o idee, e vorba de concept. Oricum, n-a zis nimeni ca e usor sa creezi un brand.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)