@2dor - Problema pe care o are google pentru site-ul respectiv este ca are foarte multe link-uri din directoare, link-uri cu aceeasi ancora si toate catre homepage (exemplele de directoare de mai sus sunt dintr-o retea de aproximativ 300 de directoare structurate la fel daca nu ma insel) nu pot sa dau site-ul pentru ca este al unui client, dar iti pot spune ca asta e problema si este penalizat doar homepage, adica de unde are 95% din link-uri.
Daca te uiti de curiozitate o sa vezi ca nu trebuie sa iiti faci cont ca sa publici un site acolo, si in consecinta nu ai nici cum sa il mai scoti de acolo. Au fost achizitionate acum mult timp pachete de inscriere in toate directoarele din reteaua lor si astfel s-au adunat 300 de rood domains si peste 3000 de backlink-uri din directoare, ceea ce este enorm.
@Analiză - I-au fost aduse link-uri puternice, nisate si de autoritate, dar nu se compenseaza cu cele naspa. O data ce esti penalizat si nu scoti tot nu prea te mai scoate nimeni de acolo. De asta am facut si thread-ul asta sa mai cer o parere despre cum se pot scoate link-urile din directoarele cu probleme.
@haos - Adica tu zici ca toate directoarele sunt la fel. Imi poti spune ca se poate face comparatie intre roportal.ro si ufu.ro de exemplu...
Daca un proprietar solicita ca link-ul sa i se scota din directorul unde s-a facut inscrierea, nu cred ca mai conteaza ce a citit si unde. E alegerea lui si trebuie sa i se dea curs intr-un fel sau altul.

Răspunde cu citat