29th April 2013, 15:29
3 out of 3 members found this post helpful.
Nu stiu sigur daca primeste o importanta mai mare cand linkul e pus in prima parte a articolului.
Eu merg mai mult pe ideea ca:
-linkul sa fie pus pe langa cuvinte cheie(daca e pus in prima parte a articolului, sunt mari sanse ca tu nici macar sa nu fi folosit cuvintele cheie sau derivari ale acestora). Prin urmare prefer sa il pun in a doua parte a articolului, dupa ce m-am asigurat ca am sectionat si formatat putin articolul tinand cont de keywords
-nu las un tipar. Chiar daca prefer sa il pun in a doua parte a articolului, nu trebuie sa fac asta tot timpul. Uneori il pun la inceput, alteori mai pe la mijloc, alteori mai pe la sfarsit.
-nu cred insa ca este foarte foarte bine sa il pui in ultima propozitie, fiindca atunci ar aparea ca un articol publicitar si ar intra in tiparele clasicelor directoare de articole unde linkul e pus intr-un paragraf sub articol.
In cazul unui articol de 300 cuvinte as pune un link. Dar sincer eu tin cont mult de treaba cu tiparul. Nu as cumpara 20 de articole de 300 de cuvinte si toate sa aiba doar cate un link catre site-ul de baza. As mixa cu articole mai mari, mai mici, cu 1 link, cu doua.
Cat despre densitate...nu prea tin cont de ea. Ma gandesc mai mult la faptul ca in articol sa se regaseasca de cateva ori cuvantul cheie si derivari ale acestuia. Depinde si cat de lung e articolul. Pe langa asta, cum zici si tu, este diferenta la densitate intre articol si pagina web, deci sa iti propui o densitate exacta ar cam fi in zadar.
Poate nu ma aproba toti, insa dupa criteriile astea merg eu.
29th April 2013, 21:20
1 out of 1 members found this post helpful.
Ai dat cel mai nefericit exemplu
As alege orice alt site in defavoarea inscriu.ro, care are un profil extrem de murdar de backlinkuri.
Daca ai de ales intre un blog curat si un director de articole, mergi linistit pe varianta 1.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!